Motor - 2.0 HDI, 66KW, 2002, RHY. Chlapi předem moc díky.

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ak by tomu tak bolo , dostal by si sa k multifunkcnemu rele , jeden kontakt napaja RJ , ak je ok tak svieti aj kontrolka motora , a druhy kontakt je pre podavacie cerpadlo .majlan píše:Snad jsem už vše proměřil, dle schémat.
vladosr píše:Ak by tomu tak bolo , dostal by si sa k multifunkcnemu rele , jeden kontakt napaja RJ , ak je ok tak svieti aj kontrolka motora , a druhy kontakt je pre podavacie cerpadlo .majlan píše:Snad jsem už vše proměřil, dle schémat.
Zřejmě mám samou řídící jednotku, jako ty, prostě jeden podlouhlý konektor na řídící jenotkce. Vedle BM34 je také plastový box ve kterém jsou relátka a pojistky, vše vypadá dobře. Toto schéma jsem bral jako informativní.vladosr píše:toto je RJ edc 15 s tromi konektormi / ja mam este staru / a prepojenie s poistkovym a releovym boxom v motorovom priestore . nevydim tam spinaci kontakt podavacieho cerpadla . Nemas pod oknom v tomto boxe taku hnedu obdlznikovu krabicku mal by to byt X11 cez poistku do cerpadla .
Promiň SZ znamená e-mailvladosr píše:podla informativneho nakresu sa v aute neda nic kontrolovat a o to viac to plati u francuzov . mas sz