Iba 1.6bar a 200ps - projekt pokračuje úspešne.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- Stingray
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Iba 1.6bar a 200ps - projekt pokračuje úspešne.
Páni nie vždy je tlak turba to hlavné čo zvyšuje výkon. Prvé výslekdy z brzdy už sú ale kedže z toho pripravujem kompletný report zatial nezverejnitelné.
1. Teraz nasleduje montáž dvoch typov turbo zvodov 4-2-1 a 4-1.
2. 1 + vodný intercooler
V tomto momente dosiahne prepočítaný výkon cez 230ps a bude nutné zosilniť piesty, ojnice, ložiská aby bolo možné dosiahnuť výkon 330ps.
1. Teraz nasleduje montáž dvoch typov turbo zvodov 4-2-1 a 4-1.
2. 1 + vodný intercooler
V tomto momente dosiahne prepočítaný výkon cez 230ps a bude nutné zosilniť piesty, ojnice, ložiská aby bolo možné dosiahnuť výkon 330ps.
...to be or not to be... - faster
-
- Přispěvovatel
1.6 bar
To jak to prozatím upaluje do kopce ví Ríša.Na první pokus to není až tak špatný.
- Stingray
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Fabia je lahké auto a ak si pritvrdí zadok na tlmičoch aby to nepadlo na zadok pri šprinte (odlahčenie prednej nápravy) tak sa tam dajú robiť zázraky na šprintoch.lt.kubosh píše:Ja bych chtel videt ten vodni chladic, to je vec, ktera mi z toho tuningu prijde nejzajimavejsi.
Kone jsou k nicemu - mam predohrab a stale jeste namontovanou SPZ.
- chucky
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
a proč sis nenašel nějáké vhodné 4x4? dyt to bude furt jenom hrabat, tak k čemu to je....?Stingray píše:Fabia je lahké auto a ak si pritvrdí zadok na tlmičoch aby to nepadlo na zadok pri šprinte (odlahčenie prednej nápravy) tak sa tam dajú robiť zázraky na šprintoch.lt.kubosh píše:Ja bych chtel videt ten vodni chladic, to je vec, ktera mi z toho tuningu prijde nejzajimavejsi.
vw passat tdi pd 180ps/420nm
- Stingray
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Ale zase to je lahšie ako 4x4. Naviac sa dá prekopať prevodovka na do rýchlosti (klesne Nm) a zvýši sa teoretická maximálka na 310Km/hchucky píše:a proč sis nenašel nějáké vhodné 4x4? dyt to bude furt jenom hrabat, tak k čemu to je....?Stingray píše:Fabia je lahké auto a ak si pritvrdí zadok na tlmičoch aby to nepadlo na zadok pri šprinte (odlahčenie prednej nápravy) tak sa tam dajú robiť zázraky na šprintoch.lt.kubosh píše:Ja bych chtel videt ten vodni chladic, to je vec, ktera mi z toho tuningu prijde nejzajimavejsi.
-
- Přispěvovatel
Je to k tomu aby jsi měl obyčejný auto na běžný jezdění s dobrým potenciálem na předjíždění a menší spotřebou než benzínový drahý voňavky.Stingray píše:Ale zase to je lahšie ako 4x4. Naviac sa dá prekopať prevodovka na do rýchlosti (klesne Nm) a zvýši sa teoretická maximálka na 310Km/hchucky píše:a proč sis nenašel nějáké vhodné 4x4? dyt to bude furt jenom hrabat, tak k čemu to je....?Stingray píše: Fabia je lahké auto a ak si pritvrdí zadok na tlmičoch aby to nepadlo na zadok pri šprinte (odlahčenie prednej nápravy) tak sa tam dajú robiť zázraky na šprintoch.
- chucky
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
a na kolik odhaduješ spotřebu při 320ps?Libor Hanzal píše:Je to k tomu aby jsi měl obyčejný auto na běžný jezdění s dobrým potenciálem na předjíždění a menší spotřebou než benzínový drahý voňavky.Stingray píše:Ale zase to je lahšie ako 4x4. Naviac sa dá prekopať prevodovka na do rýchlosti (klesne Nm) a zvýši sa teoretická maximálka na 310Km/hchucky píše: a proč sis nenašel nějáké vhodné 4x4? dyt to bude furt jenom hrabat, tak k čemu to je....?
vw passat tdi pd 180ps/420nm
Hmm, kolik myslis, ze takovy upravy stojej? To bys musel najezdit kurevsky mnoho kilometru nez se ti vrati rozdil v benzinu. A vubec, Audi S4 klesly pod 10tis Euro. V mem pripade je rozhodnuto o dalsim voze.Libor Hanzal píše:Je to k tomu aby jsi měl obyčejný auto na běžný jezdění s dobrým potenciálem na předjíždění a menší spotřebou než benzínový drahý voňavky.

Dodge Challenger 6.4 V8
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!)
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!)