Fréza na klik. hřídel

Inzeráty k archivaci. Pro nové prodeje po 15.10.2018 použijte prosím sekci "Prodám"

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Zamčeno
conti
Aktivista
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

Fréza na klik. hřídel

Příspěvek od conti »

Prodám novou frézu na orovnání čela klikové hřídele motorů TDI.(VW-group) Fréza se používá při opravě na vozidle, kdy vlivem povolení řemenice dojde ke zkřivení dosedací plochy hřídele. Neni nutná demontáž klikové hřídele z motoru. U frézy používané v servisech, kdy je přítlak vytvářen jen od ruky, dochází ke stranovému vychýlení a nerovnoměrnému obrobení.
Tato fréza je vymyšlena tak, že přítlak je vytvářen středovou maticí na vodicím čepu a obrobení je tak rovné a čisté. Další výhodou je několikanásobně nižší cena. Ta činí jen 3900Kč.

Více informací přes SZ.
Naposledy upravil(a) conti dne 07 úno 2014, 17:07, celkem upraveno 2 x.
conti
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Přidán obrázek

Příspěvek od conti »

Obrázek
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Čumím na to jako brko..,funguje to..?Ta fréza je schopná to čistě srovnat? Teď mi kámoš srovnával litinový domeček na sajdu k BMW , který jsem vevnitř navařil CO2 a nadával , že ztupil 3 frézy , jak to bylo tvrdé a fréza skákala jako o život..A to bylo na kvalitní litinové frézce 2...Klika je asi měkčí, ale stejně... :)
nepropadat panice...
tuner
Aktivista

Příspěvek od tuner »

Taky mam neco podobnyho doma uz radu let, nechal jsem si to vyrobit na zakazku v nastrojarne, nema to chybu, klika je meka, jde to jak po masle.
G2,r88,mTDI,4x4,přev.ASD,ABS/EDS,Digifiz,klima, moped Honda VTR
A4,r99, 2,5TDI, AFB, 670t.km
1pavel
Aktivista

Příspěvek od 1pavel »

jericho-3 píše:Čumím na to jako brko..,funguje to..?Ta fréza je schopná to čistě srovnat? Teď mi kámoš srovnával litinový domeček na sajdu k BMW , který jsem vevnitř navařil CO2 a nadával , že ztupil 3 frézy , jak to bylo tvrdé a fréza skákala jako o život..A to bylo na kvalitní litinové frézce 2...Klika je asi měkčí, ale stejně... :)
:roll: to je taky nápad vařit litinu co2 , příště si kup elektrodu E-B 723 a srávným postupem to bude měké , při použití co2 se svarový kov nauhličí a je tvrdý jak sklo a praská
G4 ARL chip Reesha , turbo - Oleg turbopower (2,... bar )
140 KW 435 nm ( na ježdění do práce ideál )( bude na prodej )
A5 3.0 TDI 210 KW pracovní
škoda 120 L zábava
G7 GTD náhrada za G4
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Máš asi pravdu, jenže nemám doma svářecí školu, takže nakonec operace dopadla dobře, až mě udivilo, jak se návar Co2 /a byl to svár do díry/spojil s litinou, není to k poznání..Jen tak mimochodem, dal jsem svařit plyn na BMW/Zundapp/ z roku 1941 a ve svářecí škole mi šéf, ktrerý mi vaří hliníkové věci vrátil zkurvený plyn s tím, že zinek nejde vařit.. Tak jsem zaplakal , /stál mě dost/ a pak jsem našel inzerát nějakého pana Hlavačky, že vaří i zinek.. a hle, operace se povedla, a plyn už přesunuje pošta.. Tak jsem zvědav, ale patrně i svářecí škola neumí všechno..Dokonce jsem slyšel. že jsou elektrody na sváření dřeva s ranní mlhou... :)
nepropadat panice...
miraspetrowski
Přispěvovatel

Příspěvek od miraspetrowski »

jericho-3 píše:Máš asi pravdu, jenže nemám doma svářecí školu, takže nakonec operace dopadla dobře, až mě udivilo, jak se návar Co2 /a byl to svár do díry/spojil s litinou, není to k poznání..Jen tak mimochodem, dal jsem svařit plyn na BMW/Zundapp/ z roku 1941 a ve svářecí škole mi šéf, ktrerý mi vaří hliníkové věci vrátil zkurvený plyn s tím, že zinek nejde vařit.. Tak jsem zaplakal , /stál mě dost/ a pak jsem našel inzerát nějakého pana Hlavačky, že vaří i zinek.. a hle, operace se povedla, a plyn už přesunuje pošta.. Tak jsem zvědav, ale patrně i svářecí škola neumí všechno..Dokonce jsem slyšel. že jsou elektrody na sváření dřeva s ranní mlhou... :)
ja od minulýho týdne používám gumový špejle,rozjíždím pneuservis Na opravu jezedáckejch holínek,,,,,,,,,,,,, :D ,svářečák mám na všechno,a svářecí škola je pouhá teorie a praxe 1% z reality cvik dělá mistra a kolikrát jsem už něco odřek,proto že si všichni myslej ,,to je železo,nebo to je jen hlíník,a ono to stojí peníze tak to zavař ,já ti něco dám,potom když se to nepovede samotnýho mě to sere a hlavně vysvětlovat někomu že je hotovo a na vyhození,a ve finále tě v mistní putice pomluví že hovno umíš je to těžký
moskvich 412, lada 2105, š 120ls,p 309 grd,toyota corolla-mazánek,sharan1 1,9TDI 81kW černá metla-šachovnice na blatníku
conti
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od conti »

Nová kolekce
jenousch
Přispěvovatel

Příspěvek od jenousch »

tuner píše:Taky mam neco podobnyho doma uz radu let, nechal jsem si to vyrobit na zakazku v nastrojarne, nema to chybu, klika je meka, jde to jak po masle.
To ale zarovna jen celni stranu a to osazeni zustane porad omackane a krome toho se ubere material z kliky-to se nejak dovaruje nebo???
Dik
Zamčeno

Zpět na „[Prodám - starý bazar do 15.10.2018]“