PRECO?
este som sa nestretol s oktaviou u ktorej by stahovanie na vodicovej strane neblblo, ci je to O1 ci O2 azdeho co som sa pytal mi potvrdil ze ked ma stiahnute okno a chce ho vytiahnut tak dost cast to zblbne, okno sa v polke cesty vrati spet alebo zastane alebo nejde dotiahnut nieco robime nespravne alebo je to tovarenska zavada alebo tam nieco casto odchadza?
Stačí po každém odpojení a zapojení baterie nastavit dojezdy oken klíčem v zámku.Odemknout a držet klíč v odemykací poloze dokud nesjedou okna + cca 3 vteřiny a potom zamknout klíčem a podržet klíč v zamykací poloze dokud okna nevyjedou nahoru + cca 3 vteřiny.
Jinak je to i v návodě k obsluze ale ten stejně nikdo nečte.
ahojte, blbnuti, je jedna vec, ale kdyz se neco po*ere je vec druha...
Pri stahovani okna (u spolujezdce) v okne neco zakrupalo, okno se vzpricilo a neslo ani nahoru ani dolu. Tak jsem, protoze prselo, vytahnul sklo rukama, ze tam dam nejakyn klinek aby bylo okno zavrene.
Po chvili mackani talcitka, se ale okno nejak podarilo zavrit. No ted zase nejde otevrit, moturek se toci... je slyset, chrochta a rachoti.
Myslim ze to sklo vypadlo z kolejnice. Muze mi nekdo prosim poradit, co s tim? Co se tam pokazilo a jak to opravit? Nechci to totiz rozebirat 2x v tomhle pocasi, nebo jezdit s rozebranyma drverma. Uz to nekdo opravoval?
Oktavka O1 66kwALH,K&N, KYB, Silentbloky ramene AudiTT, Apec, EGR off, KAT k.o., panda tune, jednohmota
Tomas6 píše:Rozsypala se ti stahovačka.Takže koupit novou a vyměnit.
Dik moc za radu, to byla rychla odpoved. Jenze co to vlastne je ta stahovacka? Je to ta vec, co tlacit sklo? Jak je to narocne na vymenu? Na co si davat pozor?
Ja vim spousta otazek, ale moc by mi rada pomohlo.
Oktavka O1 66kwALH,K&N, KYB, Silentbloky ramene AudiTT, Apec, EGR off, KAT k.o., panda tune, jednohmota
Tomas6 píše:Nejlíp koupit originál ve škoda servisu.Není o moc dražší jak náhrady co sou různě po netu a vydrží a fungují...
Diky moc Vsem!!! Ted kdyz uz vim co mam hledat, tak uz jsem trochu vhytrejsi. Uz jsem se i nekde docet, ze ty stahovacky pro Oktu do 01 stoji za prd a praskaji. Origo je udajne lepsi, pak ze to kluci nejak splacali z jinych aut at to vydrzi dele...
Janosik93 píše:ja beriem tie čo som ti tu dával, a nik sa este nesťažoval. dostať k nim aj ten nahradny plast za cca 2,5€ keby niečo
Dik moc za typ, ale ziju v Irsku a objednavat dil ze slovenska by bulo pro me komplikovane a urcite by to s dopravou bylo drazsi, nez bych to koupil origo ve skodovce...
O tom že se ty plasty prodávají vím,ale až to rozděláš bude ti jasné že ti asi moc nepomůže.Protože na začátku jsi psal že motorek se točil,okno stálo a pěkně v tom chroupalo.To se různě sukovalo lanko které bude pěkně po smrti.
Mne to tiez poriadne ruplo, ked som zatvaral okno az som si myslel, ze sa "rozmrvilo" motorcek fungoval ale okno stalo. Rozobrali sa dvere - tapacirum a bol vypadnuty ten maly okruhly plast. Nebolo treba nic kupovat, skus to rozobrat a pozriet, mozno usetris
Diky za odkazy, ale posilaji jen po slovensku
No a na ridicove strane jsem to dal nejak dohromady, okno stahuje pouze, kdyz jsou otevrene dvere
Co s tim je?