max.rychlost....
Moderátoři: šulda, Moderátoři
max.rychlost....
pruzkum jakou mate max.rych.na vasich autech....
Koně ti nepomůžou, když je krátká převodovka, hold to točí nadoraz a víc to prostě nepojede. To už se tu probíralo x krát.bobo píše:čéče, není to u G4 málo, když máš 151ps ?TDIPOWER píše:220 na plecháčích 15'', 210 na litých 18''. Krátká převodovka![]()
Je to podle tachometru.
k tématu, pamatuji si, že mi Simson na stojánku jel na čtyřku skoro 100km/h

Naposledy upravil(a) Kornout dne 23 pro 2006, 18:30, celkem upraveno 1 x.
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW

Jsem v červeném na otáčkoměru. Výkon už je v té době na ústupu. Říkám, krátká převodovkabobo píše:čéče, není to u G4 málo, když máš 151ps ?TDIPOWER píše:220 na plecháčích 15'', 210 na litých 18''. Krátká převodovka![]()
Je to podle tachometru.

Možná by se to na dálnici rozjelo ještě trochu víc. Ale já už to v tom červeném strašně nerad držím. To co jsem napsal jsem zkoušel na okrsce cestou z práce.
VW GIV ASZ, Frateli RACE 783, GTxxxxV - skládačka, FMIC, 60mm straight-through exhaust, jednohmota 240mm SACHS RACE, TDIfun HI-TECH software 300+PS, 1/4 míle 13,178s
a máš 6-ti kvalt ?TDIPOWER píše:Jsem v červeném na otáčkoměru. Výkon už je v té době na ústupu. Říkám, krátká převodovkabobo píše:čéče, není to u G4 málo, když máš 151ps ?TDIPOWER píše:220 na plecháčích 15'', 210 na litých 18''. Krátká převodovka![]()
Je to podle tachometru.![]()
Možná by se to na dálnici rozjelo ještě trochu víc. Ale já už to v tom červeném strašně nerad držím. To co jsem napsal jsem zkoušel na okrsce cestou z práce.
TDIPOWER byl celý rok hodný a proto dostane pod stromek větší kola, pak bude rychlejšíKornout píše:Koně ti nepomůžou, když je krátká převodovka, hold to točí nadoraz a víc to prostě nepojede. To už se tu probíralo x krát.bobo píše:čéče, není to u G4 málo, když máš 151ps ?TDIPOWER píše:220 na plecháčích 15'', 210 na litých 18''. Krátká převodovka![]()
Je to podle tachometru.
k tématu, pamatuji si, že mi Simson na stojánku jel na čtyřku skoro 100km/h

E91 N52B30 

Jak jsem psal výše - nerad to trápím v takových točkáchJim píše:já to na 15kách dostal za 220, dál už to neukazuje...samo dle tacho..TDIPOWER píše:220 na plecháčích 15'', 210 na litých 18''. Krátká převodovka![]()
Je to podle tachometru.

VW GIV ASZ, Frateli RACE 783, GTxxxxV - skládačka, FMIC, 60mm straight-through exhaust, jednohmota 240mm SACHS RACE, TDIfun HI-TECH software 300+PS, 1/4 míle 13,178s
neebobo píše:a máš 6-ti kvalt ?TDIPOWER píše:Jsem v červeném na otáčkoměru. Výkon už je v té době na ústupu. Říkám, krátká převodovkabobo píše: čéče, není to u G4 málo, když máš 151ps ?![]()