Moderátoři: šulda, Moderátoři
nie , opacne, zla funkcia motora, slaby vykon atd.ovplyvni chod prevodovkyautorobert840 píše:ahoj, může nějaká chyba(vada) automatické převodovky ovlivnit funkci vstřikovacího čerpadla v určitých otáčkách?
lubomt píše:nie , opacne, zla funkcia motora, slaby vykon atd.ovplyvni chod prevodovkyautorobert840 píše:ahoj, může nějaká chyba(vada) automatické převodovky ovlivnit funkci vstřikovacího čerpadla v určitých otáčkách?
tak,tak veru... Dnes jeden zakaznik bol po 1mesiaci reklamovat A6 2,5tdi 180k ,pri zabrzdeni na D na krizovatke mu vibroval motror /nie prevodovka ako si myslel/, robilo to iba pri zohriatom motore. Dal som BH-motor a zistil o vyse 20koni nizsi vykon, nizke otacky, po uprave ide ako hodinky... Takze bolo po reklamacii, šikovne ruky má Braňomiko707 píše:lubomt píše:nie , opacne, zla funkcia motora, slaby vykon atd.ovplyvni chod prevodovkyautorobert840 píše:ahoj, může nějaká chyba(vada) automatické převodovky ovlivnit funkci vstřikovacího čerpadla v určitých otáčkách?
To mozem potvrdit ked sme pred par mesiacmi brali tu A6 2.5 zo ZH od teba uz si asi nebudes pamatat ked som ti volal ze to neradi a fakt to bolo v tom ci som mal zapnutu klimu alebo vypnutu a bola tam chyba teda este je v regulaci turba.Bola pohroma na tom ist, nestihal za mojim meganom.Ked ma ta A6 lepsiu chvilu tak ide ako raketa ale niekedy je problem na nej predbehnut aj stojace autoTakze ked ide motor ako hodinky tak automat radi krasne bez sklbnutia aj pri plnom plyne.