AUTOMATICKÁ PREVODOVKA-pre tých, čo v nej nemenia olej

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
lubomt
Aktivista
Odpovědi: 0

AUTOMATICKÁ PREVODOVKA-pre tých, čo v nej nemenia olej

Příspěvek od lubomt »

Opotrebenie z konvertora /hyromenica/ postupne vyderie prevodovku. Hydromenic ma vo vnutri lopatky , ktore sa po case nemenenim oleja opotrebuju, t.j. pokrivia a vyštiepaju, zničí sa stredové ložisko, poskodi stred konvertora od loziska a piliny uz urobia svoju prácu aj v prevodovke, vid foto olej.vane, supatkovej skrinky a na nej elektrohydraulicy ventil olepeny pilinami .... Pridávam fotky vnútra rozobratého poskodeného hydromeniča,foto ma horsiu kvalitu kvoli starsiemu telefonu ale vidno to aj tak

Obrázek
Obrázek
ObrázekObrázek
Obrázek
Obrázek...
Obrázek
Obrázek
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
lubomt
Aktivista

Příspěvek od lubomt »

este pridavam fotky jazdeneho konvertora z prevodovky , ktoru sme robili a ktory mal pomerne dobre lopatky ale vadnu spojku. Aby ste videli ako to ma vyzerat ked je konvertor /hydromenic/ dobry.
Spojka je ina, z noveho konvertora,je len pre predstavu.
Teraz dufam vsetci ti co toto pozru pochopia, ze aj olej v automate nie je dozivotny a ma sa menit.Zväčša po 60-80.000km podla typu prevodovky alebo kazdych 6 rokov,takisto aj filter.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

posledny obrazok je konvertor v celku
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
autorobert840
Přispěvovatel

převodovka a vstřikovacího čerpadlo

Příspěvek od autorobert840 »

ahoj, může nějaká chyba(vada) automatické převodovky ovlivnit funkci vstřikovacího čerpadla v určitých otáčkách?
F127, Accord Aero, R19, AR145, MB C220, A3, O1, O2, MB E230, P607, Superb V6, BMW 320Cd, Honda CR-V, BMW 330dA, Passat DSG F1, Superb II combi DSG F1 ...
lubomt
Aktivista

Re: převodovka a vstřikovacího čerpadlo

Příspěvek od lubomt »

autorobert840 píše:ahoj, může nějaká chyba(vada) automatické převodovky ovlivnit funkci vstřikovacího čerpadla v určitých otáčkách?
nie , opacne, zla funkcia motora, slaby vykon atd.ovplyvni chod prevodovky
miko707
Přispěvovatel

Příspěvek od miko707 »

lubomt píše:
autorobert840 píše:ahoj, může nějaká chyba(vada) automatické převodovky ovlivnit funkci vstřikovacího čerpadla v určitých otáčkách?

To mozem potvrdit ked sme pred par mesiacmi brali tu A6 2.5 zo ZH od teba uz si asi nebudes pamatat ked som ti volal ze to neradi a fakt to bolo v tom ci som mal zapnutu klimu alebo vypnutu a bola tam chyba teda este je v regulaci turba.Bola pohroma na tom ist, nestihal za mojim meganom.Ked ma ta A6 lepsiu chvilu tak ide ako raketa ale niekedy je problem na nej predbehnut aj stojace auto :) Takze ked ide motor ako hodinky tak automat radi krasne bez sklbnutia aj pri plnom plyne.
lubomt
Aktivista

Příspěvek od lubomt »

miko707 píše:
lubomt píše:

To mozem potvrdit ked sme pred par mesiacmi brali tu A6 2.5 zo ZH od teba uz si asi nebudes pamatat ked som ti volal ze to neradi a fakt to bolo v tom ci som mal zapnutu klimu alebo vypnutu a bola tam chyba teda este je v regulaci turba.Bola pohroma na tom ist, nestihal za mojim meganom.Ked ma ta A6 lepsiu chvilu tak ide ako raketa ale niekedy je problem na nej predbehnut aj stojace auto :) Takze ked ide motor ako hodinky tak automat radi krasne bez sklbnutia aj pri plnom plyne.
tak,tak veru... Dnes jeden zakaznik bol po 1mesiaci reklamovat A6 2,5tdi 180k ,pri zabrzdeni na D na krizovatke mu vibroval motror /nie prevodovka ako si myslel/, robilo to iba pri zohriatom motore. Dal som BH-motor a zistil o vyse 20koni nizsi vykon, nizke otacky, po uprave ide ako hodinky... Takze bolo po reklamacii, šikovne ruky má Braňo
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“