startovací mapy octavia

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

hany
Nováček
Odpovědi: 0

startovací mapy octavia

Příspěvek od hany »

Ahoj lidi. Mam octavii II 1.9 TDI PD (rok 2004, 77 kW, 1Z3). Mam problém s teplými starty a sháním někoho kdo mi na Karlovarsku za co možná nejlepší cenu upraví startovací mapy. Díky za nabídky.
A když už píšu, mam jeden dotázek. Mam dodělávanej tempomat, aktivovanej, ale nejde. Někde jsem slyšel, že se musí dotáhnout něnjakej drát. Mohl by někdo lajkovi vysvětlit odkud kame se to má natáhnout? Díky za všechny nápady.
Škoda Octavia II, 1.9 TDI PD
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

kolik máš najeto?
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Vaša
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vaša »

tempomat - z povolantové jednotky T20a/13 do dělící stěny T12d/4
OOOO A4 Avant Quattro 125kW ++
OOOO A2 1,4 TDi ++
hany
Nováček

Příspěvek od hany »

zapomněl jsem.Najeto mam v současné době asi 108 t
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

mapy si schovej na cesty a vyměň si starter...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
hany
Nováček

Příspěvek od hany »

Ladas píše:mapy si schovej na cesty a vyměň si starter...
Jo,děkuju za radu. To mě nenapadlo.. :-) Ale to co jsem chtěl vědět,tak na to odpověd nemáš,co?
gyba
Přispěvovatel

Příspěvek od gyba »

hany píše:
Ladas píše:mapy si schovej na cesty a vyměň si starter...
Jo,děkuju za radu. To mě nenapadlo.. :-) Ale to co jsem chtěl vědět,tak na to odpověd nemáš,co?
Upravovat mapy není řešení. Řešení je vyměnit startér jak píše Ladas.
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

odpověď jsi už dostal....
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

Riesenie je upravit mapu a mozes mat starter aj baterku aku chces.
hany
Nováček

Příspěvek od hany »

Vzhledem k tomu,že už to nejakou chvíli řešim a pročetl jsem spousty diskuzí na toto téma jsem došel k závěru, že pro mě bude lepší a výhodnější upravit soft v jednotce. Ted momentálně spíš sháním někoho z Karlovarska kdo to zvládne a nebude za to chtít přehnaně moc peněz. Pokud se někdo najde budu rád. Díky.
chiptuning
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chiptuning »

hany píše:Vzhledem k tomu,že už to nejakou chvíli řešim a pročetl jsem spousty diskuzí na toto téma jsem došel k závěru, že pro mě bude lepší a výhodnější upravit soft v jednotce. Ted momentálně spíš sháním někoho z Karlovarska kdo to zvládne a nebude za to chtít přehnaně moc peněz. Pokud se někdo najde budu rád. Díky.
pokud bys jel pres plzen tak se muzes stavit,ne z zacnes resit sw tak pri teplem motoru zkus odpojit cidlo teploty - pokud to chydne dobre tak upravit sw , pokud to bude startovat dlouho tak je chyba jinde,nedavno mi prijel taky jeden na upravu a nakonec se zjistilo ,ze omylem natankoval benzin (rofl)
Drag Power
hany
Nováček

Příspěvek od hany »

chiptuning píše:
hany píše:Vzhledem k tomu,že už to nejakou chvíli řešim a pročetl jsem spousty diskuzí na toto téma jsem došel k závěru, že pro mě bude lepší a výhodnější upravit soft v jednotce. Ted momentálně spíš sháním někoho z Karlovarska kdo to zvládne a nebude za to chtít přehnaně moc peněz. Pokud se někdo najde budu rád. Díky.
pokud bys jel pres plzen tak se muzes stavit,ne z zacnes resit sw tak pri teplem motoru zkus odpojit cidlo teploty - pokud to chydne dobre tak upravit sw , pokud to bude startovat dlouho tak je chyba jinde,nedavno mi prijel taky jeden na upravu a nakonec se zjistilo ,ze omylem natankoval benzin (rofl)
Přes Plzeň pojedu tak asi za 14 dní. Mam dojem, že to čidlo už jsme zkoušeli a po odpojení v poho. A na kolik ta úprava sw přijde??
chiptuning
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chiptuning »

hany píše:
chiptuning píše:
Přes Plzeň pojedu tak asi za 14 dní. Mam dojem, že to čidlo už jsme zkoušeli a po odpojení v poho. A na kolik ta úprava sw přijde??
napis mi na e-mail nebo mi zavolej cislo mam na webu
Drag Power
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

TDI tech a chiptuning mají pravdu, je to přesně tak jak píšou. Stačí si na google vyhledat "teplý start motoru" a něco si o tom přečíst. Já to mám třebas na 4. pozici ;-)
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? :woot:
hany
Nováček

Příspěvek od hany »

Tak problém vyřešen. Cestou na výlet jsem zastavil u benzínky na toaletu a už jsem nenastartoval. Takže výměna startéru za 4000 Kč můj problém neplánovaně vyřešila. Tak uvidíme jak dlouho to vydrží. Každopádně všem děkuji za rady a nápovědy. Díky.
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“