startovací mapy octavia
Moderátoři: šulda, Moderátoři
startovací mapy octavia
Ahoj lidi. Mam octavii II 1.9 TDI PD (rok 2004, 77 kW, 1Z3). Mam problém s teplými starty a sháním někoho kdo mi na Karlovarsku za co možná nejlepší cenu upraví startovací mapy. Díky za nabídky.
A když už píšu, mam jeden dotázek. Mam dodělávanej tempomat, aktivovanej, ale nejde. Někde jsem slyšel, že se musí dotáhnout něnjakej drát. Mohl by někdo lajkovi vysvětlit odkud kame se to má natáhnout? Díky za všechny nápady.
A když už píšu, mam jeden dotázek. Mam dodělávanej tempomat, aktivovanej, ale nejde. Někde jsem slyšel, že se musí dotáhnout něnjakej drát. Mohl by někdo lajkovi vysvětlit odkud kame se to má natáhnout? Díky za všechny nápady.
Škoda Octavia II, 1.9 TDI PD
Vzhledem k tomu,že už to nejakou chvíli řešim a pročetl jsem spousty diskuzí na toto téma jsem došel k závěru, že pro mě bude lepší a výhodnější upravit soft v jednotce. Ted momentálně spíš sháním někoho z Karlovarska kdo to zvládne a nebude za to chtít přehnaně moc peněz. Pokud se někdo najde budu rád. Díky.
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
pokud bys jel pres plzen tak se muzes stavit,ne z zacnes resit sw tak pri teplem motoru zkus odpojit cidlo teploty - pokud to chydne dobre tak upravit sw , pokud to bude startovat dlouho tak je chyba jinde,nedavno mi prijel taky jeden na upravu a nakonec se zjistilo ,ze omylem natankoval benzinhany píše:Vzhledem k tomu,že už to nejakou chvíli řešim a pročetl jsem spousty diskuzí na toto téma jsem došel k závěru, že pro mě bude lepší a výhodnější upravit soft v jednotce. Ted momentálně spíš sháním někoho z Karlovarska kdo to zvládne a nebude za to chtít přehnaně moc peněz. Pokud se někdo najde budu rád. Díky.

Drag Power
Přes Plzeň pojedu tak asi za 14 dní. Mam dojem, že to čidlo už jsme zkoušeli a po odpojení v poho. A na kolik ta úprava sw přijde??chiptuning píše:pokud bys jel pres plzen tak se muzes stavit,ne z zacnes resit sw tak pri teplem motoru zkus odpojit cidlo teploty - pokud to chydne dobre tak upravit sw , pokud to bude startovat dlouho tak je chyba jinde,nedavno mi prijel taky jeden na upravu a nakonec se zjistilo ,ze omylem natankoval benzinhany píše:Vzhledem k tomu,že už to nejakou chvíli řešim a pročetl jsem spousty diskuzí na toto téma jsem došel k závěru, že pro mě bude lepší a výhodnější upravit soft v jednotce. Ted momentálně spíš sháním někoho z Karlovarska kdo to zvládne a nebude za to chtít přehnaně moc peněz. Pokud se někdo najde budu rád. Díky.
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
napis mi na e-mail nebo mi zavolej cislo mam na webuhany píše:Přes Plzeň pojedu tak asi za 14 dní. Mam dojem, že to čidlo už jsme zkoušeli a po odpojení v poho. A na kolik ta úprava sw přijde??chiptuning píše:pokud bys jel pres plzen tak se muzes stavit,ne z zacnes resit sw tak pri teplem motoru zkus odpojit cidlo teploty - pokud to chydne dobre tak upravit sw , pokud to bude startovat dlouho tak je chyba jinde,nedavno mi prijel taky jeden na upravu a nakonec se zjistilo ,ze omylem natankoval benzinhany píše:Vzhledem k tomu,že už to nejakou chvíli řešim a pročetl jsem spousty diskuzí na toto téma jsem došel k závěru, že pro mě bude lepší a výhodnější upravit soft v jednotce. Ted momentálně spíš sháním někoho z Karlovarska kdo to zvládne a nebude za to chtít přehnaně moc peněz. Pokud se někdo najde budu rád. Díky.
Drag Power