Citroen 2.0 HDI
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Citroen 2.0 HDI
Chcem si kupit Citroen xsara combi s Hdi motorom.Doteraz som mal len W grup auta,ale tie sa mi zdaju na dlhe cesty strasne tvrde.Preto som sa rozhodol kupit si citrona.Aky je vas nazor na tieto auta a hlavne motory.Postacuje tej kasni 90PS?Vdaka
diesel
matrix: co vsetko sa ti tam vysypalo? ... ja som pocul ine nazory... vraj 300-400 tis uplna pohoda... mam 406 s 200tis tak by som rad vedel co ma caka :-).... inak turbo to by taka tragedia nemusela byt... ale premyslam ze ho necham zrepasovat asi preventivne.... co ine veci?
inak xsara kombi... no mam 406 sedan so 110ps motorom a povedal by som ze je to tak akurat...je to taky lepsi priemer na cestach... no poviem to inak, ta 90tka je v pohode ale nepocitaj s nejakym razantnejsim predbiehanim a pod.... ak sa vozis staci, ak sa nahanas tak nestaci :-)
inak xsara kombi... no mam 406 sedan so 110ps motorom a povedal by som ze je to tak akurat...je to taky lepsi priemer na cestach... no poviem to inak, ta 90tka je v pohode ale nepocitaj s nejakym razantnejsim predbiehanim a pod.... ak sa vozis staci, ak sa nahanas tak nestaci :-)
Peugeot 406, HDI, 110ps
Co bylo asi nejhorsi tak pri tech 250 tis. se me na 4 valci rozlitl pist a to pak bylo po strande tak me oprava prisla neco okolo 60 000 ,- nevim cim to bylo zapricineno ale davej si bacha hlavne na vstriky aby nezacali kapat , pak se vysiralo porad Turbo to byla taky sranda nekdy to turbo zabiralo a nekdy zase stavkovalo a nikdo nevedel cim to je povimenovaly pulku motoru a stejne nic . Ja uz bych to auto po 250 tis. nechtel to jemuj nazor muzes to mit jiny
Sakra nestraš
Já ji mám a nemůžu si stěžovat.
Zatím dobrý
a doufám, že to tak bude navěky amen.
Ve srovnání s mým předchozím autem Ford Modeo 1,8 i 16V 115 koní je moje nynější Xsara 2,0 HDi 90 koní naprosto srovnatelná a taky bych řekl, že jízda je pro mne pohodlnější.
No už bych neměnil

Já ji mám a nemůžu si stěžovat.
Zatím dobrý

Ve srovnání s mým předchozím autem Ford Modeo 1,8 i 16V 115 koní je moje nynější Xsara 2,0 HDi 90 koní naprosto srovnatelná a taky bych řekl, že jízda je pro mne pohodlnější.
No už bych neměnil

Xsara 2,0 HDi Break
Já mám Peugeot 206 SW 2.0 HDi a zatím bez problému, nejeto sice jenom cca 90 000 a kromě výměny oleje žádné další investice...
No tak já bych si určitě do Picassa nekoupil 2.0 HDi ale aspoň 2.2.HDi, teda pokud se děla takové provedení...
206-tka neváží tolik co Picasso takže to i pěkně jede...
No tak já bych si určitě do Picassa nekoupil 2.0 HDi ale aspoň 2.2.HDi, teda pokud se děla takové provedení...
206-tka neváží tolik co Picasso takže to i pěkně jede...
Majkl garage