Zdravim vsechny pritomne,
chtel bych se zeptat na takovou vec. Kupuju od znameho Octavii r.v. 2001, TDI 81kW, najeto 180tis.
Problem te Octavie je takovy - kdyz stojim, mam neutral, seslapnu plyn a hned pustim tak pri klesani otacek zavrze/zarachoti neco v motoru (uvnitr to ale nejde slyset). Po prohlidce v servisu mi rekli ze je to turbodmychadlo - uvolneny hridel. A prej cena za nove turbo je 30000Kc. Tak jsem se chtel zeptat zde jestli vymenit cele turbo je jedine reseni nebo jestli se da vymenit jenom ta hridel nebo co s tim mam delat. A jestli je ta cen 30tis spravna - zda se mi to moc. Vpodstate jsem rozhodly tuhle vec opravit, chtel jsem vedet jake mam moznosti.
Druha vec je ze zjistili slaby prunik oleje do vody ale to je pry oprava za 3000 - coz je v pohode, necham to opravit. Pry jen nejake tesneni.
No a pak by me zajimala cena za novy rozvody, bude je treba taky vymenit.
Diagnostiku na tom aute nedelali, doporucili byste mi abych na ni zajel? Kolik stoji?
Diky za odpovedi
PS: muzete mi hodit nekdo odkaz na dobrej webik s cenama nahradnich dilu pro Octavii, diky
vrzani turba na Octavii 81kW
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
MirekOmberka
- Nováček
- netopier
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Re: vrzani turba na Octavii 81kW
kupovat NOVE turbo do auta co ma 180tkm je podla mna blbost, Andre Ti urcite poskytne nejaku akciovu cenuMirekOmberka píše:Zdravim vsechny pritomne,
chtel bych se zeptat na takovou vec. Kupuju od znameho Octavii r.v. 2001, TDI 81kW, najeto 180tis.
Problem te Octavie je takovy - kdyz stojim, mam neutral, seslapnu plyn a hned pustim tak pri klesani otacek zavrze/zarachoti neco v motoru (uvnitr to ale nejde slyset). Po prohlidce v servisu mi rekli ze je to turbodmychadlo - uvolneny hridel. A prej cena za nove turbo je 30000Kc. Tak jsem se chtel zeptat zde jestli vymenit cele turbo je jedine reseni nebo jestli se da vymenit jenom ta hridel nebo co s tim mam delat. A jestli je ta cen 30tis spravna - zda se mi to moc. Vpodstate jsem rozhodly tuhle vec opravit, chtel jsem vedet jake mam moznosti.
Druha vec je ze zjistili slaby prunik oleje do vody ale to je pry oprava za 3000 - coz je v pohode, necham to opravit. Pry jen nejake tesneni.
No a pak by me zajimala cena za novy rozvody, bude je treba taky vymenit.
Diagnostiku na tom aute nedelali, doporucili byste mi abych na ni zajel? Kolik stoji?
Diky za odpovedi
PS: muzete mi hodit nekdo odkaz na dobrej webik s cenama nahradnich dilu pro Octavii, diky
Seat Cordoba 1.9 TDI,VKLR, Dbilas, HFLO-X, 12mm, 4bar MAP, FMIC,keramika
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=7399
Já ti můžu doporučit toto a nebudeš muset investovat ani korunu.
Já ti můžu doporučit toto a nebudeš muset investovat ani korunu.
Tel:776005385 Nový Bor
-
MirekOmberka
- Nováček
proc je to blbost? je to auto uz moc stare na nove turbo?kupovat NOVE turbo do auta co ma 180tkm je podla mna blbost, Andre Ti urcite poskytne nejaku akciovu cenu![]()
- netopier
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
ja si myslim ze ak ma ten motor skutocne 180 tkm, tak ostatne castie tiez niesu nove, a cena jazdeneho alebo repasovaneho turba od Andreho je niekolkonasobne nizsia...a mas istotu ze je seriozny, vsak si zisti na fore co je zacMirekOmberka píše:proc je to blbost? je to auto uz moc stare na nove turbo?kupovat NOVE turbo do auta co ma 180tkm je podla mna blbost, Andre Ti urcite poskytne nejaku akciovu cenu![]()
Seat Cordoba 1.9 TDI,VKLR, Dbilas, HFLO-X, 12mm, 4bar MAP, FMIC,keramika
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
-
MirekOmberka
- Nováček
Anrremu uz jsem volal, tak az to prijde tak vemu turbo asi od nej - dik za typ.ja si myslim ze ak ma ten motor skutocne 180 tkm, tak ostatne castie tiez niesu nove, a cena jazdeneho alebo repasovaneho turba od Andreho je niekolkonasobne nizsia...a mas istotu ze je seriozny, vsak si zisti na fore co je zac, je to proste podla mna zbytocnost ked ti starsie turbo moze sluzit takisto
Jinak motor ma skutecne 180tis, mam to od znameho, on to mel od zacatku ve firme a jezdil s tim vyhradne on
jeste me trapi ten unik oleje, ale snad to bude jen drobnost. jeste bych k tomu dodal ze motor tahne dobre a vubec nekouri