Vnitřní osvětlení Seat Toledo II 2002

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
zibasto
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Vnitřní osvětlení Seat Toledo II 2002

Příspěvek od zibasto »

Zdravím Vás všehny,

chci se zeptat, zda má někdo zkušenost, objevil se mi během jízdy problém s vnitřním osvětlením auta.
Začlo blikat při brždění a po chvíli zůstalo viset uplně. Jako bych měl otevřené dveře.. Pak jsem otevřel dveře u spolujezdce a světýlko co tam je na tapecu, který se rozsvicuje při otvírání mi zůstalo svítit i po zavření dveří. Takže mi teď při jízdě svítí jak osvětlení auta, tak to na dveřích u spolujezdce.

Hodil jsem to do vagu a ten mi napsal chybu č. 00928 zamykaci jednotka centralniho zamykani - strana ridice neverohodny signal

Má to s tím nějakou souvislost nebo to je další kostlivec co na mě vyskočil?

Děkuju moc za rady a odpovědi.
Zdeněk M
Aktivista

Re: Vnitřní osvětlení Seat Toledo II 2002

Příspěvek od Zdeněk M »

zibasto píše:Zdravím Vás všehny,

chci se zeptat, zda má někdo zkušenost, objevil se mi během jízdy problém s vnitřním osvětlením auta.
Začlo blikat při brždění a po chvíli zůstalo viset uplně. Jako bych měl otevřené dveře.. Pak jsem otevřel dveře u spolujezdce a světýlko co tam je na tapecu, který se rozsvicuje při otvírání mi zůstalo svítit i po zavření dveří. Takže mi teď při jízdě svítí jak osvětlení auta, tak to na dveřích u spolujezdce.

Hodil jsem to do vagu a ten mi napsal chybu č. 00928 zamykaci jednotka centralniho zamykani - strana ridice neverohodny signal

Má to s tím nějakou souvislost nebo to je další kostlivec co na mě vyskočil?

Děkuju moc za rady a odpovědi.
JO, odesel ti zamek ve dveřih, rozeber dveře a odpoj ten stekr na tom zamku, melo bi to zhasnout, zkus to i spolujezdce. Pokud to zhasne, zamek KO.
Taky stim ty zamky nemusí vubec souviset a je mrda jinde, schnilý kostřici body apod. když to delalo při brzdení :?
zibasto
Sběrač informací

Příspěvek od zibasto »

Mohl by to být mikrospínač zámku, taková malá svině plastová nebo přímo zámek? zámek u spolujezdce na klíček totiž nemám jo a ten u řidiče mi nějaká dobrá duše navrtala, ale to je už nějaká doba a začlo to včera.

dík
Dexter
Přispěvovatel

Příspěvek od Dexter »

zibasto píše:Mohl by to být mikrospínač zámku, taková malá svině plastová nebo přímo zámek? zámek u spolujezdce na klíček totiž nemám jo a ten u řidiče mi nějaká dobrá duše navrtala, ale to je už nějaká doba a začlo to včera.

dík
Jo ,u IV Golfu to byli mikrospínače v zámku(nebo spíš těsně u něj).
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“