Zdravím Vás všehny,
chci se zeptat, zda má někdo zkušenost, objevil se mi během jízdy problém s vnitřním osvětlením auta.
Začlo blikat při brždění a po chvíli zůstalo viset uplně. Jako bych měl otevřené dveře.. Pak jsem otevřel dveře u spolujezdce a světýlko co tam je na tapecu, který se rozsvicuje při otvírání mi zůstalo svítit i po zavření dveří. Takže mi teď při jízdě svítí jak osvětlení auta, tak to na dveřích u spolujezdce.
Hodil jsem to do vagu a ten mi napsal chybu č. 00928 zamykaci jednotka centralniho zamykani - strana ridice neverohodny signal
Má to s tím nějakou souvislost nebo to je další kostlivec co na mě vyskočil?
Děkuju moc za rady a odpovědi.
Vnitřní osvětlení Seat Toledo II 2002
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: Vnitřní osvětlení Seat Toledo II 2002
JO, odesel ti zamek ve dveřih, rozeber dveře a odpoj ten stekr na tom zamku, melo bi to zhasnout, zkus to i spolujezdce. Pokud to zhasne, zamek KO.zibasto píše:Zdravím Vás všehny,
chci se zeptat, zda má někdo zkušenost, objevil se mi během jízdy problém s vnitřním osvětlením auta.
Začlo blikat při brždění a po chvíli zůstalo viset uplně. Jako bych měl otevřené dveře.. Pak jsem otevřel dveře u spolujezdce a světýlko co tam je na tapecu, který se rozsvicuje při otvírání mi zůstalo svítit i po zavření dveří. Takže mi teď při jízdě svítí jak osvětlení auta, tak to na dveřích u spolujezdce.
Hodil jsem to do vagu a ten mi napsal chybu č. 00928 zamykaci jednotka centralniho zamykani - strana ridice neverohodny signal
Má to s tím nějakou souvislost nebo to je další kostlivec co na mě vyskočil?
Děkuju moc za rady a odpovědi.
Taky stim ty zamky nemusí vubec souviset a je mrda jinde, schnilý kostřici body apod. když to delalo při brzdení