skoda felicie 1.6 i r.v. 97
Moderátoři: šulda, Moderátoři
skoda felicie 1.6 i r.v. 97
ma felicii a mam takoví problem : auto kdyz stoji dyl jak 7 hodin tak ho pak nemuzu nastartovat az je uplne vybita baterka tak to zazrakem chytne . Dal jsem to do servisu a tam me vymenily pal. cerpadlo + filtr delalala to stale pak se rozhodli vymenit zapalovaci civku ,kabely a svicky a stale to dela a nikde si stim nevi rady ,kdyz se to hodilo na pocitac tak nevykazoval zadne chyby , PORADTE PROSIIIIIM
jedno u jsem neco podobneho resil...uz jsem si nevedel rady pak mi jeden znamej ze skodovky rekl abych tam dal spravnej olej (ten co je predepsanej výrobcem)..........rikal jsem si co to je za blbost.ale nakonec jsem tu udelal.a ono to fungovalo.................trochu sem se o to zajimal a prej u nekterejch motoru olej vytvori na valci film a pak to chyta 

Přesně tohle mi dělávala 120, když jsem tam ještě neměl tu cívku s předřadným odporem, motor točil, točil a nic až, když jsem pustil klíček, tak to v poslední chvíli chytlo. Dokonce myslím, že jsem něco podobného řešil nedávno i na 1,6 Feldě (teď přesně nevím jestli příznaky byli podobný). Osobně bych zkusil přehodit cívku (nebo si ji aspoň pujčit na vyzkoušení) nebo se to dá vyzkoušet, tak jestli to chytí na roztlačení na drc mohlo by to být tím, ale pozor na přeskočení rozvoďáku. Cívka má v sobě totiž již integrován modul zapalování a ten dost často odchází. Mohla by to být i baterka, s tím sem se taky setkal, točilo to, ale špatně chytalo, po výměně aku OK.