skoda felicie 1.6 i r.v. 97

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
matrix20
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

skoda felicie 1.6 i r.v. 97

Příspěvek od matrix20 »

ma felicii a mam takoví problem : auto kdyz stoji dyl jak 7 hodin tak ho pak nemuzu nastartovat az je uplne vybita baterka tak to zazrakem chytne . Dal jsem to do servisu a tam me vymenily pal. cerpadlo + filtr delalala to stale pak se rozhodli vymenit zapalovaci civku ,kabely a svicky a stale to dela a nikde si stim nevi rady ,kdyz se to hodilo na pocitac tak nevykazoval zadne chyby , PORADTE PROSIIIIIM
12skvarka
Aktivista

Příspěvek od 12skvarka »

jedno u jsem neco podobneho resil...uz jsem si nevedel rady pak mi jeden znamej ze skodovky rekl abych tam dal spravnej olej (ten co je predepsanej výrobcem)..........rikal jsem si co to je za blbost.ale nakonec jsem tu udelal.a ono to fungovalo.................trochu sem se o to zajimal a prej u nekterejch motoru olej vytvori na valci film a pak to chyta :?
Racer
Přispěvovatel

Příspěvek od Racer »

A co čidlo teploty chladící kapaliny ? mě to na 1.6 taky blblo
matrix20
Přispěvovatel

Příspěvek od matrix20 »

Cidlo to asi debude to je prvni na co se v servisu divali,vyzkousim to z tim olejem
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

Přesně tohle mi dělávala 120, když jsem tam ještě neměl tu cívku s předřadným odporem, motor točil, točil a nic až, když jsem pustil klíček, tak to v poslední chvíli chytlo. Dokonce myslím, že jsem něco podobného řešil nedávno i na 1,6 Feldě (teď přesně nevím jestli příznaky byli podobný). Osobně bych zkusil přehodit cívku (nebo si ji aspoň pujčit na vyzkoušení) nebo se to dá vyzkoušet, tak jestli to chytí na roztlačení na drc mohlo by to být tím, ale pozor na přeskočení rozvoďáku. Cívka má v sobě totiž již integrován modul zapalování a ten dost často odchází. Mohla by to být i baterka, s tím sem se taky setkal, točilo to, ale špatně chytalo, po výměně aku OK.
matrix20
Přispěvovatel

Příspěvek od matrix20 »

Civka je nova a baterka je 3 mesice stara toto bych vyloucil
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

Tak si nech zkontrolovat předstih. Nutno pomocí VAGu.
matrix20
Přispěvovatel

Příspěvek od matrix20 »

Ale kdyz to meli ve Skodovce pichli na PC tak by to tam poznaly nebo ne ????? :? :? :?
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

Jen tak lehce asi ne.
matrix20
Přispěvovatel

Příspěvek od matrix20 »

Tak ja to necham vyzkouset , pak dam vedet jak to dopadlo
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“