podvod při prodeji
Moderátoři: šulda, Moderátoři
podvod při prodeji
Ahoj, nyni jsem nasel passata ktereho jsem vlatnil pred pul rokem, a s vadou čerpadla a vydrenyma vačkama na prave strane sem ho prodal, po pul roce se znovu ocitl v Brne A zaje je stoceny, ja ho kopil s 230t km, ale mel najeto 500t km, nyní má zase jen 181t km. a jeste je na pravé strane bouraný blatník který ani není vyfocený. Asi by to chtelo trestat stáčení kilometrů.
Navíc mu nekdo pripsal Parkovací asistent, ASR, ESP které to nemá.
A ostrikovače xenonů mám v garáži.
http://www.rajaut.cz/10993-volkswagen-p ... i-atd-brno
je fakt že byl hezkej, a ty pokoveny okna do barvy auta me zaujaly. jen chudák blb další kupující
je fakt že byl hezkej, a ty pokoveny okna do barvy auta me zaujaly. jen chudák blb další kupující
- marena tdi
- Aktivista
tak ty s tim rozhodne nic neudelas.tak bud rad ze jses ho zbavil.auto je koupene v čr tak budouci kupujici si to muze nechat treba prelustrovat podle vin u autorizaku nebo stk. ale i tak neni nikde napsane ze se dopatras pravdy.hold to tak tady chodi.
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
Re: podvod při prodeji
malo by to byt trestne...niekto sa zlakomi...je v dobrej vybave a nevyzera na tie km...Ivanek007 píše:Ahoj, nyni jsem nasel passata ktereho jsem vlatnil pred pul rokem, a s vadou čerpadla a vydrenyma vačkama na prave strane sem ho prodal, po pul roce se znovu ocitl v Brne A zaje je stoceny, ja ho kopil s 230t km, ale mel najeto 500t km, nyní má zase jen 181t km. a jeste je na pravé strane bouraný blatník který ani není vyfocený. Asi by to chtelo trestat stáčení kilometrů.
AUDI A4 AVANT 3,0TDI QUATTRO EX golf IV TDI 188ps 402nm...
Re: podvod při prodeji
no je bouranej na prave strane a to tam ani neni vyfoceny, a vubec je to celkově na hovno... i na fotkach kde je ta televize tak pod volantem nesedi a neni prisroubovany dekl. pod cudlem na vyhřev sedacek je dira, tam sem mel vypinac na aparaturu.brankar30 píše:malo by to byt trestne...niekto sa zlakomi...je v dobrej vybave a nevyzera na tie km...Ivanek007 píše:Ahoj, nyni jsem nasel passata ktereho jsem vlatnil pred pul rokem, a s vadou čerpadla a vydrenyma vačkama na prave strane sem ho prodal, po pul roce se znovu ocitl v Brne A zaje je stoceny, ja ho kopil s 230t km, ale mel najeto 500t km, nyní má zase jen 181t km. a jeste je na pravé strane bouraný blatník který ani není vyfocený. Asi by to chtelo trestat stáčení kilometrů.
No trestne by to mlo byt. Clovek aby se bál si koupit auto. jí vůl si auto koupil a kdys sem ho chtel prodat tak se zjistilo ze je stocenej o 200t km
-
slovacek.milos
- Aktivista
stáčení tacháků při uršitě škodě trestné je
(1) Kdo ke škodě cizího majetku sebe nebo jiného obohatí tím, že uvede někoho v omyl, využije něčího omylu nebo zamlčí podstatné skutečnosti, a způsobí tak na cizím majetku škodu nikoli nepatrnou, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta nebo zákazem činnosti nebo peněžitým trestem nebo propadnutím věci nebo jiné majetkové hodnoty.
problém je v tom že kdo v tom umí lítat je nepostižitelný miloš
(1) Kdo ke škodě cizího majetku sebe nebo jiného obohatí tím, že uvede někoho v omyl, využije něčího omylu nebo zamlčí podstatné skutečnosti, a způsobí tak na cizím majetku škodu nikoli nepatrnou, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta nebo zákazem činnosti nebo peněžitým trestem nebo propadnutím věci nebo jiné majetkové hodnoty.
problém je v tom že kdo v tom umí lítat je nepostižitelný miloš
Říkej to české vychcanosti...když už tak mám rád profíky, kdy to není o moc, auto je v dobrém stavu a s ohledem na značku je předpoklad, že bude ještě dlouho sloužit..Horší je to s primitivy, kteří stočí tachometr, celé okolí poškrábají, jak to rvou ven a pod kapotou nebo ve dveřích nechají cedulku s výměnou oleje s původními kilometry...Ale debilové nikdy nebyli v naší kotlině nedostatkové zboží... 
nepropadat panice...
-
slovacek.milos
- Aktivista
- martinsidlo
- Aktivista