autoservis Šimek Zlín - Malenovice - podvodník
Moderátoři: šulda, Moderátoři
autoservis Šimek Zlín - Malenovice - podvodník
varuji všechny potencionální zákazníky výše uvedené firmy před panem majitelem.
má osobní zkušenost spočívá v tom že po demontáži nezávislého topení Eperspacher, které jsem nechal demontovat před prodejem auta mi pan Šimek nabídnul, že jej prodá, že ne každý má peníze na nové a spíš se prodá u člověka ,který tyto topení montuje a servisuje. výsledek je takový , že jsem neviděl ani topení ani peníze .jen odklad řešení sporu,lži, lži a zase jen lži.
nebere telefony, zapírá se, jednou má nemocné dítě, podruhé je na cestách a nemůže telefonovat, asi nemá handsfree...
pak zase je napoště a nemůže telefonovat a zavolá prý zpátky......
pak se vymlouvá že stěhuje sklad atd. atd.
touto mojí zkušeností nabádám k opatrnosti at nedáte na sladké řeči, že se ozve sám, až věc prodá, že stačí jeho slovo a není potřeba psát doklady, že tento servis tady už pár let funguje a fungovat bude dál....
no poměrně drahá zkušenost....
má osobní zkušenost spočívá v tom že po demontáži nezávislého topení Eperspacher, které jsem nechal demontovat před prodejem auta mi pan Šimek nabídnul, že jej prodá, že ne každý má peníze na nové a spíš se prodá u člověka ,který tyto topení montuje a servisuje. výsledek je takový , že jsem neviděl ani topení ani peníze .jen odklad řešení sporu,lži, lži a zase jen lži.
nebere telefony, zapírá se, jednou má nemocné dítě, podruhé je na cestách a nemůže telefonovat, asi nemá handsfree...
touto mojí zkušeností nabádám k opatrnosti at nedáte na sladké řeči, že se ozve sám, až věc prodá, že stačí jeho slovo a není potřeba psát doklady, že tento servis tady už pár let funguje a fungovat bude dál....
Re: autoservis Šimek Zlín - Malenovice - podvodník
a proč nepodáš podnět k prošetření orgánům k tomu určeným. i ústě uzavřená dohoda je smlouvou a nese právní aspektydeff píše:varuji všechny potencionální zákazníky výše uvedené firmy před panem majitelem.

OIII-DDYA
1T3-CAYC (Ex) soft: zatím "cinklej=DG"
OI-ASZ-L&K (Ex) soft:DP ( prodáno

Domnívám se že nemáš tak uplně pravdu, je jasné že rozhodovat budou důkazní materiály a to přímé i nepříme, již sem kolegovi napsal po SZ trochu rad jak na to, samozřejmě řešení tohoto sporu soudní cestou je až to poslední, doporučuji nejdřiv jiné metody jak sem psalHošík píše:Pochybuju,že když nemá žádnej papír v ruce a byly domluveni jen jak se říká na hubu,že z něho něco dostane.Ten všechno popře a ty mu nic nedokážeš....

OIII-DDYA

pokračování kauzy.....
k dnešnímu mi pan Šimek od 23.4.2013 zaslal celkem 25 emailů, ale k zaplacení " ztraceného " topení doposud nedošlo . odmítl jsem podepsat dohodu , ve které " ztracené " topení a jeho finanční kompenzaci nazývá " vzájemnou obchodní transakcí -servisem automobilu " .... o průběhu případné dohody budu na této stránce informovat . Josef Vítek.
cituji vyjádření p.Šimka na foru audiklub.cz ze dne 25.4.2013 :
Jedinou chybou kterou jsme udělali, bylo vyhovění zákazníkovi který si chtěl nechat u nás topení abychom ho nainstalovali do dalšího vozu který doveze do 14 dní. Pak přišel cca po dvou letech. Topeníjsem neukradl ani nespeněžil. pouze jsem se snažil vyhovět zákazníkovi který si nechtěl ušpinit kufr od nafty a chladící kapliny. Je na tom něco k nepochopení?
Nikdy jsem netvrdil že h tam nenechal, nemůžeme však schraňovat několik let veškeré věci které zákazník nechá ležet ne dílně nebo před ní.
V současné době si musí každý vzít vše s sebou.
PČR to řeší a pokud jste alespoň trochu znalý zákonů tak víte že platí presumpce neviny. O zloději můžete mluvit pouze byl li odsouzen.
Jan Šimek
Jedinou chybou kterou jsme udělali, bylo vyhovění zákazníkovi který si chtěl nechat u nás topení abychom ho nainstalovali do dalšího vozu který doveze do 14 dní. Pak přišel cca po dvou letech. Topeníjsem neukradl ani nespeněžil. pouze jsem se snažil vyhovět zákazníkovi který si nechtěl ušpinit kufr od nafty a chladící kapliny. Je na tom něco k nepochopení?
Nikdy jsem netvrdil že h tam nenechal, nemůžeme však schraňovat několik let veškeré věci které zákazník nechá ležet ne dílně nebo před ní.
V současné době si musí každý vzít vše s sebou.
PČR to řeší a pokud jste alespoň trochu znalý zákonů tak víte že platí presumpce neviny. O zloději můžete mluvit pouze byl li odsouzen.
Jan Šimek
Naposledy upravil(a) deff dne 04 pro 2013, 22:38, celkem upraveno 1 x.
cituji další výrok p.Šimka na foru audiklub.z ze dne 5.4. 2012 , tedy rok předtím,než si " vzpoměl " že nějaké topení jsem u něj nechal :
" Dobrý den,
přečetl jsem si článek a byl u nás pan Vítek (nejsem si přesně jistý jménem) který tvrdil, že v naší firmě nechal topení cca před pěti lety a že je chce nazpět. Vzhledem k tomu, že se jednalo o demontáž před pěti lety požádal jsem ho o doklad prokazující demontáž či doklad o předání topení. Do dnešního dne nám žádný doklad nedodal a nadále po nás vyžaduje topení či částku 15.000,- kč za deset let staré topení jehož hodnota je 5000,- kč vzhledem ke stáří. Tímto bych pana Vítka požádal aby se obrátil na občanskoprávní soud či policii ĆR. Jan Šimek "
" Dobrý den,
přečetl jsem si článek a byl u nás pan Vítek (nejsem si přesně jistý jménem) který tvrdil, že v naší firmě nechal topení cca před pěti lety a že je chce nazpět. Vzhledem k tomu, že se jednalo o demontáž před pěti lety požádal jsem ho o doklad prokazující demontáž či doklad o předání topení. Do dnešního dne nám žádný doklad nedodal a nadále po nás vyžaduje topení či částku 15.000,- kč za deset let staré topení jehož hodnota je 5000,- kč vzhledem ke stáří. Tímto bych pana Vítka požádal aby se obrátil na občanskoprávní soud či policii ĆR. Jan Šimek "
možná by se zde mohl pan Šimek vyjádřil, co že tedy vyřešila POLICIE ČR.
byl jsem podat vysvětlení k této záležitosti ,kde mi bylo sděleno, že pan Šimek na mě snad chce podat trestní oznámení pro pomluvu ,nebo pro údajné poškození jména.
k záležitosti jsem se tedy na PČR vyjádřil, a celá záležitost byla zřejmě odložena, protože PČR mě z ničeho neobvinila, ani nebyla tato kauza předána na Městský úřad ,kde by se tato věc projednávala jako přestupek ....
byl jsem podat vysvětlení k této záležitosti ,kde mi bylo sděleno, že pan Šimek na mě snad chce podat trestní oznámení pro pomluvu ,nebo pro údajné poškození jména.
k záležitosti jsem se tedy na PČR vyjádřil, a celá záležitost byla zřejmě odložena, protože PČR mě z ničeho neobvinila, ani nebyla tato kauza předána na Městský úřad ,kde by se tato věc projednávala jako přestupek ....
Já vždy říkám. S hovadem se musí jednat jako s hovadem. Nepochopil jsi, že se máš chovat slušně, tak tě poučím o slušnosti jinak. Rozbít hubu a až si pán spočte, že týden nemohl pracovat a přišel o peníze, neb ho bolelo celé tělo, určitě si příště rozmyslí jak se chovat. Pokud to nepochopí napoprvé, opakovat tento postup dokud se z obyčejného hovada nestane hovado, které se bojí, že se na to zákazník nevykašle a bude vyžadovat to na co má právo. Jak říkala moje babička: Na hrubý pytel - hrubá záplata. Já doplňuji hrubá záplata a pár ran holí navíc.
pokračování....
tímto opětovně veřejně žádám pana Šimka, aby se konkrétně vyjádřil, čím byl mou osobou podveden , když napsal výše uvedené řádky. ….mé zboží které se u něj ve firmě údajně " ztratilo " mi nevrátil, finanční náhradu mi žádnou také nedal . Jediné co udělal , že mi během cca 18 měsíců poslal přibližně 65 emailů,ve kterých si diktuje podmínky , jaké mám splnit aby mi zaplatil to co mi dluží .
Také se uráčil navštívit Policii Čr , kde se mě snažil obvinit z pomluvy .
cituji z některých výroků pana Šimka , a to doslova :
" Komunikace probýhá ve volném čase "
" Nemáte protože jsme se na tom nedohodly!!!! "
" Pokud učiníte tyto kroky tak Vás žažaluji za ochranu osobních údajů
a pak se budete divit "
" V případě že budete zveřejňovat další pomluvy, budete zažalován za vydírání "
" Zatím jsem to neřešil,
jakmile budu mít čas tak se do toho pustím "
"pokud tedy neodstraníte ode
dnešního dne do 30 dní své komentáře budeme považovat Vaše komentáře za
úmyslné poškozování Naší společnosti což mění celou situaci.
Máte ode dneška 30 dní!!!!!!!! "
" Na další zprávy nebudu reagovat dokud nedokončím stěhování "
" Touto nesmyslnou komunikací mne připravujete o další drahocený čas a oddalujete dohodu. "
" Také Vás chci mít z krku. "
" Tento týden se stěhuju do nového bytu, můžete mi jít pomoct, ale určitě to řešit nebudu.
Pokud učiníte tyto kroky tak Vás žažaluji za ochranu osobních údajů a pak se budete divit.
Přeji pěkný den JŠ
"
" PO-ST budu mimo zlín pak se na to podívám.
JŠ "
" Od patku do nedele 20:00 jsme meli prezentaci pred TESCEM takže dohánímn jakmile si udelam cas (tento tyden) tak se ozvu. Jan Šimek " - pozn . posláno v květnu 2013
" Dnes jdu na policii zda jsme se dohodly nebo ne. "
" Já odkupuji topení za 7000,-. "
" Za dobu 8 let jsem vykoupil 3 topení do dvou let stáří které jsem sám namontoval a mohu za ně ručit.
Jakékoli starší topení neberu. "
" Staré topení neprodávám. Montuji pokud si ho někdo donese. "
Také se uráčil navštívit Policii Čr , kde se mě snažil obvinit z pomluvy .
cituji z některých výroků pana Šimka , a to doslova :
" Komunikace probýhá ve volném čase "
" Nemáte protože jsme se na tom nedohodly!!!! "
" Pokud učiníte tyto kroky tak Vás žažaluji za ochranu osobních údajů
a pak se budete divit "
" V případě že budete zveřejňovat další pomluvy, budete zažalován za vydírání "
" Zatím jsem to neřešil,
jakmile budu mít čas tak se do toho pustím "
"pokud tedy neodstraníte ode
dnešního dne do 30 dní své komentáře budeme považovat Vaše komentáře za
úmyslné poškozování Naší společnosti což mění celou situaci.
Máte ode dneška 30 dní!!!!!!!! "
" Na další zprávy nebudu reagovat dokud nedokončím stěhování "
" Touto nesmyslnou komunikací mne připravujete o další drahocený čas a oddalujete dohodu. "
" Také Vás chci mít z krku. "
" Tento týden se stěhuju do nového bytu, můžete mi jít pomoct, ale určitě to řešit nebudu.
Pokud učiníte tyto kroky tak Vás žažaluji za ochranu osobních údajů a pak se budete divit.
Přeji pěkný den JŠ
"
" PO-ST budu mimo zlín pak se na to podívám.
JŠ "
" Od patku do nedele 20:00 jsme meli prezentaci pred TESCEM takže dohánímn jakmile si udelam cas (tento tyden) tak se ozvu. Jan Šimek " - pozn . posláno v květnu 2013
" Dnes jdu na policii zda jsme se dohodly nebo ne. "
" Já odkupuji topení za 7000,-. "
" Za dobu 8 let jsem vykoupil 3 topení do dvou let stáří které jsem sám namontoval a mohu za ně ručit.
Jakékoli starší topení neberu. "
" Staré topení neprodávám. Montuji pokud si ho někdo donese. "