IMMO OFF
Moderátoři: šulda, Moderátoři
IMMO OFF
Ahoj,existuje nejaky program pro vetsinu znacek,ktery vypne immo v řj?nebo jak se da jinak odstranit immo z automobilu?o tehle problematice jsem toho moc nenasel 

vw passat b5,5 1,9tdi 96kw
Vw Golf III 1.9TDi 66kw,verze sociál se švihadlama
Vw Passat 1,9TDi PD 85kw
peugeot 405 1.8td
renault thalia 1,2 16V 2009
Vw Passat 1,9TDi PD 85kw
peugeot 405 1.8td
na S bazaru se prodává kouzelná krabička pro vypnutí immo pozor píšou tam jen pro servisní účely tak aby ses netoulal někde po parkovištích 

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
- Brouk
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
Je po netu spoustu softu ale asi 1/10 ze vseho co v nich je funguje , kez by to bylo tak jednoduche
) Neni to jen soft na immo ale dulezite je vybaveni programatory eeprom , motorola , tms, pajeni , znalosti hex a ja nevim co jeste . Jsou auta ktera lze udelat za hodinu ale take tyden badani a jsou auta kde je lepsi opravit co nefunguje nez se pokouset to vyradit a pridelat si dalsi problemy 

jak se ta krabicka jmenuje?kolik stoji?no uz asi 3 kamarad si stezuje na immo,chteli by je odstranit.jak to pracuje?Ladas píše:na S bazaru se prodává kouzelná krabička pro vypnutí immo pozor píšou tam jen pro servisní účely tak aby ses netoulal někde po parkovištích
Vw Passat 1,9TDi PD 85kw
peugeot 405 1.8td
Vw Passat 1,9TDi PD 85kw
peugeot 405 1.8td
tak to je jasny vid,ale ten kdo tomu rozumi taky nejak musel zacinat.me by jen zajimalo jak jste se to vy chlapi naucili tohle vsechno,obdivuju vas.Power156 píše:to je lepší zajet za tim kto to děla a rozumí tomu a má cajk ....adi píše:más pravdu,to mi za to nestojíPower156 píše:typuju že do toho nepujde ....
Vw Passat 1,9TDi PD 85kw
peugeot 405 1.8td
Vw Passat 1,9TDi PD 85kw
peugeot 405 1.8td
Zas tak složité to není...taky jsem s tim před 4roky začínal, ale bez vybavení to nepůjde.
Za ty roky jsem si dokonce udělal i vlastní HW na koncern VW. Jukni se ke mě na web www.vag-ht.cz
Připravuje se BMW,suzuki,ford...
Za ty roky jsem si dokonce udělal i vlastní HW na koncern VW. Jukni se ke mě na web www.vag-ht.cz
Připravuje se BMW,suzuki,ford...
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? 

- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
ono neni problem sehnat si kouzelnou krabicku za radove 300000kc ktera to umi za par vterin / a pritom dokurvi pul auta , uz jsem mel poteseni davat dohromady do puvodniho stavu nekolik aut po zasahu loupezniku / ale kdyz ma nekdo problem s immo tak by to chtel nejradsi vyradit sam a zadarmo , ale tak to vetsinou nejdeferas píše:je zaujimave ze kazdy ma problem stym immo ale ty co kradnu do jednej minuty auto vrci...to je na hlavu..

Drag Power
Máš úplnou pravdu, kurví to především jednoúčelovky co prodávaj v DE a PL, je to děs, co to napáchá v konfiguracích...chiptuning píše:ono neni problem sehnat si kouzelnou krabicku za radove 300000kc ktera to umi za par vterin / a pritom dokurvi pul auta , uz jsem mel poteseni davat dohromady do puvodniho stavu nekolik aut po zasahu loupezniku / ale kdyz ma nekdo problem s immo tak by to chtel nejradsi vyradit sam a zadarmo , ale tak to vetsinou nejdeferas píše:je zaujimave ze kazdy ma problem stym immo ale ty co kradnu do jednej minuty auto vrci...to je na hlavu..
S ohledem na to, že my dodáváme servisům, který to opravují po takovejhech píp, tak s tim taky zápasíme. Ne všichni vypínají immo korektně a pak to dát dohromady je malej zázrak. Už vim o 4 způsobech, jak to rozvrtat a opravit bez rozebrání jdou jen 2.
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo??