Pd. 77kw.Záměna paliva.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Pd. 77kw.Záměna paliva.
Dnes jsem blbec dotankoval 25 litrů benzínu. Auto od benzínky jelo v pohodě,pak jsem skočil na chvílku do tesca a už jsem nenatočil.Kamarád mě odtáhl na laně domu.Ráno to budu řešit. Mám strach aby něco neodešlo.Můžete mě někdo poradit??? Musím vyndat i vstřiky krom vyčištění nádrže a celej palivovej soustavy?
Záměna paliva
Mě se to taky stalo a ujel jsem na to ještě 75 km než mi došlo, že tam mám benzín. Mám sice Ford Galaxy, ale taky motor 1,9 Tdi PD 85 kw. Já jsem odpojil palivový filtr, přes ty odpojené hadičky vyčerpal zbytek paliva z nádrže, nalil naftu do nádrže dal nový pal. filtr a jezdím dál. Už mám najeto cca 10 000km po tomto incidentu a bezproblému. Při každém tankování si už dávám bacha a přidávám VIF.
Ahoj
Ahoj
-
- Aktivista
Re: Pd. 77kw.Záměna paliva.
a kolik jsi tam měl nafty před tím benálem,ladulel píše:Dnes jsem blbec dotankoval 25 litrů benzínu. Auto od benzínky jelo v pohodě,pak jsem skočil na chvílku do tesca a už jsem nenatočil.Kamarád mě odtáhl na laně domu.Ráno to budu řešit. Mám strach aby něco neodešlo.Můžete mě někdo poradit??? Musím vyndat i vstřiky krom vyčištění nádrže a celej palivovej soustavy?
mi nedávno nalil kámoš do nádrže deset litrů technického benálu,
raději si někoho najdi kdo ti vytahá obsah nádrže, protáhne naftu až k čerpadlu miloš
Re: Pd. 77kw.Záměna paliva.
slovacek.milos píše:a kolik jsi tam měl nafty před tím benálem,ladulel píše:Dnes jsem blbec dotankoval 25 litrů benzínu. Auto od benzínky jelo v pohodě,pak jsem skočil na chvílku do tesca a už jsem nenatočil.Kamarád mě odtáhl na laně domu.Ráno to budu řešit. Mám strach aby něco neodešlo.Můžete mě někdo poradit??? Musím vyndat i vstřiky krom vyčištění nádrže a celej palivovej soustavy?
mi nedávno nalil kámoš do nádrže deset litrů technického benálu,
raději si někoho najdi kdo ti vytahá obsah nádrže, protáhne naftu až k čerpadlu miloš
Mam nadrž 60 litru a měl jsem cca 20litru benzinu a 40 litru nafty, od pumpy jsem v klidu dojel domu přes čerpadlo v nadrži stahl cca dalsich 20litru do kanistru a dočepoval zas naftou + jsem do nadrže hodil aditiva at to trochu lip maže.
S tim startovanim jsem mel taky problem a toi při nižším obsahu benzinu než ty, studene starty uplne super ale a jak se auta zahřeje tak startuje asi na po 4ty.
Kolik jsi tam měl nafty?
Škoda Superb 1.9TDi PD 96kw 230tkm
Škoda octavia 1.8T 20v
Škoda octavia 1.8T 20v
mě se to taky stalo ,mladej to natankoval úplně doplna benálem (stejnej motor v T5) a to tak bylo asi 5 litrů nafty jenom.Jel a jel dokud to jelo (asi 1,5 km) a pak ještě asi 5 minut zkoušel nastartovat.Takže odtažení,sundání nádrže,vylití,výměna fitru a od té doby asi 20 000 km a bez problémů.....
VW Transporter T5,čip Reesha-Huml
VW Passat 2,0 CR 103kW /zásluhou TDIfuna 184PS,400 Nm
VW Passat 2,0 CR 103kW /zásluhou TDIfuna 184PS,400 Nm
-
- Aktivista