VAG 304 a kabel-nejde
Moderátoři: šulda, Moderátoři
VAG 304 a kabel-nejde
Čau. Mám prosbu. Neni tady někdo z Karlovarska? Jde mi o to, že mám kabel na VAG od kámoše-dal mi ho, pže ho už nejkaou dobu nepoužívá. Když jsem měl golfa, tak jsem ho měl taky a občas s tim blbnul. Pak jsem golga prodal a kabel taky. Teď jsem koupil jiný vw-sharana, dostal ten kabel + CD a nějak to nemůžu rozchodit. Nainstaloval jsem si VAG 304, ovladače na kabel taky a pořád se mi to nechce spojit s autem. Zkoušel jsem to i u přítelkyně na fabii a taky nic. Potřeboval bych s tim helpnout. Na golfu mi to šlapalo normál. Někdo kdo poradí, jestli je kabel správnej a jestli je OK. Díky.
-
- Nováček
Co máš za sharana? Já mám ford galaxy r.v.2001 a program i kabel maká.Maká i na Oktavii.Sice plavu v ovládání programu,sháním manuál,ale to je vedlejší.Co máš za typ kabelu,po připojení na diag. zásuvku auta a otočením klíčku na polohu před startováním by měla svítit dioda na kabelu,pokud jí tam máš,v počítači ve správci zařízení by jsi měl ten kabel vidět.To pro začátek.
Jestli se jedná o klasickej čínskej šmejd, tak připojit, nainstalovat drivery, ve správci zařízení změnit, u tuším USB to Serial Bridge nebo tak nějak, port na COM1 až COM4 podle toho, co je volný. Ve VAGu v nastavení nastavit příslušnej port jako ve správci, připojit k autu a zkusit.
Musí to jít. Vyzkoušenej kábl mám s Feldou, OI, Golf IV a Fabií I. Ta Fábka byla r.v. 2001, 1.4 MPI. Novější jsem nezkoušel.
Musí to jít. Vyzkoušenej kábl mám s Feldou, OI, Golf IV a Fabií I. Ta Fábka byla r.v. 2001, 1.4 MPI. Novější jsem nezkoušel.
Octavia 1.9 TDI Ambiente 81 kW ASV, r.v. 2002
V minulosti:
Favorit 136L, r.v. 1989, LPG
Felicia 1.3 LXi, r.v. 1997, LPG
Fabia Sedan 1.4 MPi Classic, r.v. 2001, LPG
V minulosti:
Favorit 136L, r.v. 1989, LPG
Felicia 1.3 LXi, r.v. 1997, LPG
Fabia Sedan 1.4 MPi Classic, r.v. 2001, LPG