VYMAČKANE ULOŽENÍ PD - VW Passat 1.9Tdi 96kw AVF 2003
Moderátoři: šulda, Moderátoři
VYMAČKANE ULOŽENÍ PD - VW Passat 1.9Tdi 96kw AVF 2003
http://www.opravarenstvi.cz/aktuality/o ... 25-tdi-pd/ máte někdo zkušenosti s touhle firmou? nebo je lepší koupit hlavu z druhé ruky s rizikem jiné nebo stejne závady?(popř. nabídněte řešení dle vlastní zkušenosti) Díky za názor...
-
- Aktivista
To je docela datla, 6000Kč s daní za vyvložkování hlavy, to pomalu koupím druhou zánovní za ty prachy...frisby píše:mimochodem volal jsem tam a cena opravy za jeden válec je 1250,- bez DPH... Zpusob provedení opravy je vložkování lisováním za studena...
pardon, nějak sem přehlédl, že už to tu je dvakrát napsaný

BMW e60 525d 2993ccm 145kW FL 2007- moje nová láska
...
BMW e46 320d 110kW Sport Edition 2004- nádherné vzpomínky...
Historie-Favorit,Uno 1.3D,Pony,Rover 414i,Panda 1.2i,Stilo 1.9M-JTD,Sorento,Mondeo 2.0LPG

BMW e46 320d 110kW Sport Edition 2004- nádherné vzpomínky...
Historie-Favorit,Uno 1.3D,Pony,Rover 414i,Panda 1.2i,Stilo 1.9M-JTD,Sorento,Mondeo 2.0LPG
Chtěl jsem ze zeptat, stane se to i u hlavy, kdy z ní nikdo trysky nevyndaval a jsou tam utaženy předpisově, nebo je to hlavně u hlav koumáků, kteří je vyndavají každý týden, aby zkusili jiné..? Jestli je to přirozené, tak potom povolují samovolně črouby a tryska se v hlavě M.dá, a tím vyšlehá díru...A je zkušenost, po kolika asi km jsou s tím problémy..? Samozřejmě je jasné, že určitý pohyb tam asi bude, protože takové rázy, co tryska musí snášet, se někde objevit musí...
nepropadat panice...
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Stane se to u všech PD i u těch do kterých nikdo nevrtal. Zase tak moc nenadávejte na PD který motor tolik vydrží pominu li starší TDI co se týče výrobců. Bude hůř auto 5let a pujde do šrotu.jericho-3 píše:Chtěl jsem ze zeptat, stane se to i u hlavy, kdy z ní nikdo trysky nevyndaval a jsou tam utaženy předpisově, nebo je to hlavně u hlav koumáků, kteří je vyndavají každý týden, aby zkusili jiné..? Jestli je to přirozené, tak potom povolují samovolně črouby a tryska se v hlavě M.dá, a tím vyšlehá díru...A je zkušenost, po kolika asi km jsou s tím problémy..? Samozřejmě je jasné, že určitý pohyb tam asi bude, protože takové rázy, co tryska musí snášet, se někde objevit musí...