vagtacho a Magnett Marelli M73

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Vopi
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

vagtacho a Magnett Marelli M73

Příspěvek od Vopi »

Zdravim,

dostala se mi do ruky Audina A6 s jednotkou Magnetti marelli - vagtacho mi ji zjistil jako M73 D02 ! Bohuzel jsem nedokazal vycist jak eeprom, tak pin a km taky ne !! Zkousel jsem jak M73 V1 tak i V2. Mate někdo zkušenosti s touto jednotkou ??
Vopi
Přispěvovatel

Příspěvek od Vopi »

při vyčítání PIN kodu to z počátku vypada OK, ale nakonec napíše wrong data a když nahlédnu do eeprom bufferu, tak je tam nesmyslny obsach a v hlavicce je damage eeprom, nebo neco podobneho.

Pri snaze hybat s km, tak to vycte korektni km, ale kdyz dam zmenu, tak vse probehne ok, budiky se resetnou, ale km jsou stejne !!
Ted si nejak nevzpominam, zda jsem jiz nekdy delal Magnetti marelli M73, ale jinak kabel jede
mario313
Přispěvovatel

Příspěvek od mario313 »

VagTacho 1.81 - no problem
SuperVag - no problem
Igino
Nováček

Příspěvek od Igino »

Ja mam podobný problem s Audi A6 2003 M73 , a tiež s VagTAcho 1.65 som neuspel. Táto audi má už asi kryptovaný obsah km v eeprome a neviem či to VagTAcho zvládne. Dobre som nepochopil zápisu km v kryptovaných budíkoch, ale myslím že okrem info o km sa tam zapisuje aj checksum a vraj keď sa prepíše len stav km a checksum potom nesedí ostanú svietiť na palubovke samé deviny. Ale za info neručím ponevač tomu sám poriadne nerozumiem.
joliva
Nováček

Příspěvek od joliva »

no mne sa to sem tam stava tiez ...naposledy na oct. 2002 ale na desiaty krat som sa pripojil... neviem preco to hapruje ale mam taky pocit ze bezchybna komunikacia je len v usb v ktorom sa kabel instaloval. mam ich 4 pripojil som sa ale nedalo mi to ako sa to sprava tak som skusal kazde usb .. vytiahol zasunul a skusil znova. asi to bude v tom . pred tyzdnom jedna felda .trebalo vycitat pin tak som to vycucol az na 15 sty krat
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“