Pha - shanim typovej list pro tazny zarizeni (Golf 2)

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
ceti
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Pha - shanim typovej list pro tazny zarizeni (Golf 2)

Příspěvek od ceti »

Nazdar, namontoval jsem si tazny zarizeni koupeny na vrakaci, ale samozrejme to technicka nebere, prej si mam sehnat typovej list a nechat si ho zapsat do TP.
Typovej list se udajne vydava pouze pri koupi novyho a "odborny montazi" taznyho, coz je mi na 2 veci. Takze mi nezbejva to vzdycky namontovat kdyz potrebuju neco odtahnout a pak ho zase i s celym naraznikem odmontovat.

Dokaze nekdo nejl. z okoli Prahy sehnat typovej list a zaridit zapsani do TP? Jedna se o asi nejbeznejsi tazny zarizeni pro Golf 2 typu "Westfalia".
UKRADENO 1.7.2015 Pha-Lipence: Muj cernej Golf 2 GTD X1 Kamei.. Stoppt Tierversuche=nehmt Golffahrer !
Pampaliny
Přispěvovatel

Příspěvek od Pampaliny »

ja ho sehnal v original nahodou ve VW servisu (za 500). Kdyz jsem privezl pasika z DE, mel na sobe original tazny, ale bylo (dle CR dopravky spatne napsany v nemeckym TP), takze mi auto nechteli prihlasit.. byl jsem s tim 3x na ruznych STK a pokazdy me na urade vyhnali, ze nemam typovej list a kde si cosi.. ze mam tazny odmontovat, ale to zas nebude souhlasit s nemeckym TP, kde tazny bylo uvedeny. Nakonec mi od VW importera poslali faxem nevyplnenej typovej list taznyho zarizeni a v jednom VW servisu mi ho vyplnili dle SN a typu taznyho zarizeni. Na urade pak akorat resili, jestli mi ten servis provedl odbornou montaz atd. a jak je to mozny, ze provedli montaz, kdyz jsem to auto uz s taznym zarizenim privezl.. proste me v tom chteli vymachat, nakonec mi ty papiry dali, ale stalo me to tyden nervu, 3 cesty 200km tam a zpet.. tak hodne stesti..
VW Passat Variant 1,9TDI 85KW, AJM, model 1999
hansdob
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od hansdob »

U nás lze namontovat tažný a jet na stk s typ listem. Nebo nechat to namontovat firmu co má od nějakého výrobce tažných zařízení akreditaci a ten ti vystavý papír a jet na stk, nebo mít nějaký zrušený TP od G2 kde tažný je zapsaný a že jsi jej zdemontoval tam odsud a namontoval sem a jet na stk ty ti dají papír a na základě toho ti to na magistrátu zapíšou. Mno ale všichni víme že co jiný kraj jiný mrav takže nevím co půjde u vás. (u mě v okolí odskoušeno na třech magistrátech a na každým jiný předpis)
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
ceti
Přispěvovatel

Příspěvek od ceti »

Dik kluci, je mi to jasny, jinej kraj jinej mrav a hlavne v Praze jsou hajzli, tam uz starsi auto nechtej ani videt - pohrdaj a jsou totalne neochotni. V Pekarsky 6 uz vubec ne, o tech ani nemluve.
Takze kdyby nekdo mel tip primo na adresu kam, ze by mi to treba za tech 500,- vystavili po tom, co by se na to nekdo mrknul, ze je to namontovany spravne, bylo by to super.
Kdyz ne v Pze a okoli, tak nekam zajedu, i ta Jihlava by se dala, ale jen at tam probuh nejedu zbytecne !

Na stitku je:

Westfalia nr.321252
321/172 75 Kg
Bj.46/91 08013862 D.Werk kn 7,6
UKRADENO 1.7.2015 Pha-Lipence: Muj cernej Golf 2 GTD X1 Kamei.. Stoppt Tierversuche=nehmt Golffahrer !
lubinoz
Nováček

Příspěvek od lubinoz »

ceti-skus si vyhladat elsa grup a zavolaj tam.Mne to na slovensku ponukal za 50€+nejaku obnovovaciu sadu 50€.
ceti
Přispěvovatel

Příspěvek od ceti »

lubinoz píše:ceti-skus si vyhladat elsa grup a zavolaj tam.Mne to na slovensku ponukal za 50€+nejaku obnovovaciu sadu 50€.
Buuah, to je pekne drahy, ale dik za tip, urcite jim pak cinknu.
lubinoz
Nováček

Příspěvek od lubinoz »

Tak dnes som tam volal a 500 czk+ pošta 64 czk.Posielal som ti sukromnu spravu.
ceti
Přispěvovatel

Příspěvek od ceti »

lubinoz píše:Tak dnes som tam volal a 500 czk+ pošta 64 czk.Posielal som ti sukromnu spravu.
Super, dik, jses hodnej.. Jak pristi tejden dorazim do Cech tak tam hned zavolam. Napis mi na ne kdyztak primo tel jestli mas po ruce, popr. konkretniho cloveka, aby me pak treba nekdo netvrdil neco jinyho.
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

napiš mi na mail nebo SZ možná ti pomůžu...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

ceti asi se neumíš na tom stk domluvit nebo tam jsou lidi co vymyslí jak to neudělat a pak se jim zvedne přísun finančních prostředků,

funguje to tak že koupíš na vrakecu závěsné, zajdeš na stk se zeptat jesli ho můžeš namontovat jestli má ty správné homologace, pak namontuješ a zajedeš na evidenční kotrolu a máš ho na ůřadě v TP miloš ;)
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

představuješ si to moc jednoduše miloši...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
ceti
Přispěvovatel

Příspěvek od ceti »

Jojo, obema dik..Milos ale asi nezna pomery v Praze..Prazaci jsou svine..(myslim tim konkretne urady) a tam u nas neprojde vubec nic. Nekdo tu uz nekde psal, ze mu to takhle nekde u KV proslo, ale uz jsem ten prispevek nenasel..nebo to mozna bylo na vwclub.cz, ja uz nevim.

Ladas, mas majl, za tejden budu v Pze tak se stavim. Napis me na sebe tel. nekam jsem ho zasantrocil - uz je to doba co jsme se videli naposled.
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

jj napíšu neboj ;)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

Ladas píše:představuješ si to moc jednoduše miloši...
tak určitě si nic nepředstavuji a vím o čem píšu, pokud chceš na úřadě přihlásit závěsné musíš mít typový list vyplněný na konkretní vozidlo a potvrzený montážním střediskem, typový list ti odeberou a už ti ho nikdo nevrátí,

pokud typový list nemáš vystaví ti stk protokol o evidenční kontrole po montáži,
pokud je závěsné natolik zrezlé že nejdou najít patřičné homologace máš smůlu a sloupnou ti červenou známku, proto než někomu namontuji dozadu nějaký šrot tak ho pošlu na stk do veselí at se raději zeptá,

poslední zkušenost mám ze září 2O1O pokud se od té doby něco změnilo napiš

;) miloš
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

no vidíš a jde to i jinak ;)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“