servo pumpa A8 2003-

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Karl
Aktivista
Odpovědi: 0

servo pumpa A8 2003-

Příspěvek od Karl »

tak a mám tu zas dalšiu vychytávku aby som sa nenudil... A8 2003 robí nasledovný problém už dva krát sa menila servo pumpa naposledy repas od ZF origo prvé servo bolo staré a vydržalo 60km druhé origo vydržalo 1700 servo začne vytláčať olej cez vrchná nádobky skúšalo sa viac olejov naposledy červený známi v audi mi povedal, že treba vymeniť chladič serva s tým aj súhlasím lebo olej začne tlačiť von ked je zohria ešte ma napadlo, že či to nemože robiť nádobka alebo riadenie ... najskor začne popiskovať ako ked je málo oleja neskor začne vytláčať olej z nádobky postupne prestáva fungovať vo voľnobežných otáčkach a ide iba pri pridanom plyn... dík za rady zatial asi vymením chladič s nádobkou a uvidím, či sa servo nechytí dokial oddíde úplne...olej teraz kúpim originál aj ked je to podla mna zbytočné ale pre istotu...
Ešte, že existujú benzíny ináč by boli mechanici bez roboty :) preto mám 911 Turbo :) :DD
slovacek.milos
Aktivista
Odpovědi: 0

Re: servo pumpa A8 2003-

Příspěvek od slovacek.milos »

Karl píše:tak a mám tu zas dalšiu vychytávku aby som sa nenudil... A8 2003 robí nasledovný problém už dva krát sa menila servo pumpa naposledy repas od ZF origo prvé servo bolo staré a vydržalo 60km druhé origo vydržalo 1700 servo začne vytláčať olej cez vrchná nádobky skúšalo sa viac olejov naposledy červený známi v audi mi povedal, že treba vymeniť chladič serva s tým aj súhlasím lebo olej začne tlačiť von ked je zohria ešte ma napadlo, že či to nemože robiť nádobka alebo riadenie ... najskor začne popiskovať ako ked je málo oleja neskor začne vytláčať olej z nádobky postupne prestáva fungovať vo voľnobežných otáčkach a ide iba pri pridanom plyn... dík za rady zatial asi vymením chladič s nádobkou a uvidím, či sa servo nechytí dokial oddíde úplne...olej teraz kúpim originál aj ked je to podla mna zbytočné ale pre istotu...

chladič je tam kus trubky pokud se nepletu, dej další servo,

já měl megana a dal jsem tam tři řízení starší, všechny časem tekly v jednom místě

dalo se čtvrté a je klid, ;) miloš
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“