Nizky tlak v sacim potruby
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Nizky tlak v sacim potruby
pri pridani plynu u passatu b4 1,9 tdi + chip me zacne cukat cely auto . dela to na petku a nejvic kdyz je studenej motor . zacne to pri otackach kolem 2 tis. , pri vetsich to prestane a udela to zas pri ubrani plynu . kdyz jsme to s kamosem napichly tak to hlasilo maly tlak v sacim potrubi .
SLAMAK a jeho PASIK B4 1.9 TDI+CHIP
tak jsem se dival na ty dve hadicky a jsou zapojeny dobre . ale kamos me poslal ty mereni z VAGu a je tam doslova napsana tato chyba :
00575 - Tlak v sacim potrubi
17-10 regulacni diference - Sporadicky
A jeste me porad sviti kontrolka airbagu a chybu to pise takovou
00588- Roznetka airbagu ( strana ridice ) ( N95)
32-00 - hodnota odporu prilis velka
00575 - Tlak v sacim potrubi
17-10 regulacni diference - Sporadicky
A jeste me porad sviti kontrolka airbagu a chybu to pise takovou
00588- Roznetka airbagu ( strana ridice ) ( N95)
32-00 - hodnota odporu prilis velka
tak jsem se na to vrhnul az dneska protoze jsem nemohl sehnat ten 3 Ohmovej odpor . kamos me dodal sice jen 2 Ohmovej ale ten na to stacil taky . bylo to presne jaks to rikal . pred volantem to nesvitilo a za nim jo . tak jsem to cely kuchnul a zjistil ze je to pretrhly v tom prevodniku . tak dik za dobrou radu protoze na to bych sam neprisel .
tak jsem si to nakonec spravil sam protoze jsem ten prevodnik nemohl hned sehnat a kamos rikal ze se to neda ani sletovat . rozrezal jsem ten plast v kterym je to vedeni na zacatku zataveny , ocistil az na kontakty , dal je pres sebe a cely to zalil lepidlem zpatky do toho plastu a je to v poho .
tak jsem se konecne dneska dostal k vymene vsech tech podtlakovych hadicek a k mymu uzasu to prestalo nadobro cukat . ale ktera to byla nevim protoze jsem je vymenil vsechny naraz . ale vyskytl se jinej proble . sice to uz necuka zato to zas tolik netahne a dost to kouri . co s tim ?