81kw ASV + VA + RACE 520 + FMIC + SW, rady a postřehy
Moderátoři: šulda, Moderátoři
81kw ASV + VA + RACE 520 + FMIC + SW, rady a postřehy
Čauec. Jak už jsem zmiňoval v předchozím topicu mám v plánu do svého ASV dát VA turbo (kupuji turbo z RS Fabky a vím že je tam KKK, pro jednoduchost říkam VA) a trysky 764. Těď jsem ale začal přemýšlet nad race 520. Tak jestli mi můžete dát nějaké rady a postřehy kdo s tím máte zkušenost jestli je to reálné tám dát stím že bych tam nechal sériovou hlavu 10mm. Předpokládám že FMIC je nutnost jen by mě zajímalo jestli je nutný hned nebo to do jara vydrží (teď je celkem zima tak si myslím že by se to mohlo uchladit).
Re: 81kw ASV + VA + RACE 520 + FMIC + SW, rady a postřehy
..fmic je nutnost...na to kkk turbo si zober pp 764..race su ti na to turbo zbytocne..limitom bude turbo...10mm hlava ti staci...este ti treba spojku brzdy sanie a poriadny sw...Taxi5 píše:Čauec. Jak už jsem zmiňoval v předchozím topicu mám v plánu do svého ASV dát VA turbo (kupuji turbo z RS Fabky a vím že je tam KKK, pro jednoduchost říkam VA) a trysky 764. Těď jsem ale začal přemýšlet nad race 520. Tak jestli mi můžete dát nějaké rady a postřehy kdo s tím máte zkušenost jestli je to reálné tám dát stím že bych tam nechal sériovou hlavu 10mm. Předpokládám že FMIC je nutnost jen by mě zajímalo jestli je nutný hned nebo to do jara vydrží (teď je celkem zima tak si myslím že by se to mohlo uchladit).
AUDI A4 AVANT 3,0TDI QUATTRO EX golf IV TDI 188ps 402nm...
- marena tdi
- Aktivista
- Branislav Farkaš
- Přispěvovatel
Koníků samozřejmě co nejvíc ale zase v rámci peněžních možností. Jelikož jsem sehnal VA turbo za zajímavé peníze tak tam půjde, a co se trysek týče tak můžu mít za plus mínus stejný prachy race nebo sprint 764 tak proto se ptám.marena tdi píše:kolik s tim planujes koniku? ja si myslim ze race jsou zbytecne na VA turbo.PP764 stage 2 jsem odbrzdil 202 ps.a byl jsem nad miru spokojeny.
Tak tvrdí to tady pár lidi na fóru....ale jen těžko lze poznat který názor je důvěryhodný a postavený na reálných skutečnostech. Pak aby se tady v tom člověk vyznal. Ten řekne to a ten zas tamto Otázka je jestli jak ty říkáš poměrně značný stojí za 4 tis. Ono přece jenom 5,5tis a 9,5tis je taky poměrně značný rozdíl.Dukes píše:Blbost, kdo to řikal? Rozdíl je mezi SPRINT 764 a POWERPLUS 764 je poměrně značnýTaxi5 píše: A co se týče PP764 tak na to mám takovej smíšenej názor protože sem viděl už názory že rozdíl oproti sprintům ani nepoznám akorat si připlatím.
- marena tdi
- Aktivista
s VA diru do sveta neudelas a proto bych taky volil primerene trysky.tak ze SPRINT 764 nebo PP764 by bylo mnohem lepsi reseni.RACE je zbytecnost a obaval bych se kourivosti ze spodnich otacek.Taxi5 píše:Koníků samozřejmě co nejvíc ale zase v rámci peněžních možností. Jelikož jsem sehnal VA turbo za zajímavé peníze tak tam půjde, a co se trysek týče tak můžu mít za plus mínus stejný prachy race nebo sprint 764 tak proto se ptám.marena tdi píše:kolik s tim planujes koniku? ja si myslim ze race jsou zbytecne na VA turbo.PP764 stage 2 jsem odbrzdil 202 ps.a byl jsem nad miru spokojeny.
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
- marena tdi
- Aktivista
presne tak jak pise DUKES.rozdil je znacny.Taxi5 píše:Tak tvrdí to tady pár lidi na fóru....ale jen těžko lze poznat který názor je důvěryhodný a postavený na reálných skutečnostech. Pak aby se tady v tom člověk vyznal. Ten řekne to a ten zas tamto Otázka je jestli jak ty říkáš poměrně značný stojí za 4 tis. Ono přece jenom 5,5tis a 9,5tis je taky poměrně značný rozdíl.Dukes píše:Blbost, kdo to řikal? Rozdíl je mezi SPRINT 764 a POWERPLUS 764 je poměrně značnýTaxi5 píše: A co se týče PP764 tak na to mám takovej smíšenej názor protože sem viděl už názory že rozdíl oproti sprintům ani nepoznám akorat si připlatím.
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
presne tak..race maju obrovsky potencial...daju dost nafty..va to bude limitovat...tie race proste nevyuzijes....daj pp764...samozrejme tvoja vec...porad sa s clovekom ktory to bude ladit..marena tdi píše:s VA diru do sveta neudelas a proto bych taky volil primerene trysky.tak ze SPRINT 764 nebo PP764 by bylo mnohem lepsi reseni.RACE je zbytecnost a obaval bych se kourivosti ze spodnich otacek.Taxi5 píše:Koníků samozřejmě co nejvíc ale zase v rámci peněžních možností. Jelikož jsem sehnal VA turbo za zajímavé peníze tak tam půjde, a co se trysek týče tak můžu mít za plus mínus stejný prachy race nebo sprint 764 tak proto se ptám.marena tdi píše:kolik s tim planujes koniku? ja si myslim ze race jsou zbytecne na VA turbo.PP764 stage 2 jsem odbrzdil 202 ps.a byl jsem nad miru spokojeny.
AUDI A4 AVANT 3,0TDI QUATTRO EX golf IV TDI 188ps 402nm...
s tim nesouhlasim. Sprint a Race obrovsky rozdil. Pokud je ma za dobry peniz, absolutne neni co resit. ROZHODNE Race. Risa ti upravi mapu tak aby to prehnane nekourilo, ale pocitove sam pozdeji uznas, ze Race trysky jsou s momentem uplne nekde jinde nez Sprint. Osobne mam VA, Race520, 10mm, Sharan IC. Teploty v normalu, mapa udelana aby to nehulilo a ten spodek se se Sprintama absolutne neda srovnat. Co se tyce FMIC do jara to pocka, ale pocitej s kourivosti, chce to urcite co nejdriv doresit.
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation