Zdaar chlopi...mam na predaj svoj zadný stierac..mal som ho na aute od jesene...dovod predaja: vybral som motorcek aj stierac pre krajsi vzhlad vozidla.
Leon/kissiakos píše:Zdaar chlopi...mam na predaj svoj zadný stierac..mal som ho na aute od jesene...dovod predaja: vybral som motorcek aj stierac pre krajsi vzhlad vozidla.
Cena : 10e plus posta 2e,
ahojky pisni dlžku celkoveho sterače a jestli pasne na alhabru dikesky pokud juuu tak beru cusk
cave
pokud je na něm někde císlo 7e0955707 nebo 7h0955707a tak ho beru
VW CADDY IV 2.0 TDI 110KW ;VW CADDY III LIFE TDI 77KW (BLS)přes 350tis km ;RENAULT TRAFIC 2.0 Dci přes 530 tis km ;RENAULT MASTER 2006, 2.5 Dci přes 500 tis km
len ci sa vam to chlapi oplati poslat do CZ ..napiste mi SZ ci poslat alebo nie a aj adresu. Posta 2e som myslel po slovensku ale CZ netusim kolko..mozno aj 4e...
Leon/kissiakos píše:len ci sa vam to chlapi oplati poslat do CZ ..napiste mi SZ ci poslat alebo nie a aj adresu. Posta 2e som myslel po slovensku ale CZ netusim kolko..mozno aj 4e...
cena poštovného SK- CZ je 9eur....plus v CZ musí este preberajúci zaplatit českej poste poplatok okolo 150,- Kc...takže 9e+150kč (veľa zdaru pri predaji do CZ)
to je přesně ten co potřebuju,ale sorry nějak mi nedošlo že slovensko/čechy je ta pošta naho.. v tomto případě asi pořídim novej za rohem a za stejný prachy.až budu vědět cenu novýho,jaště se ozvu... je fakt že nedavno sem posílal něco poštou na slovensko a dotyčnej si pro to raději zajel do čech-Jablunkova a vyšlo ho to levnějš.
VW CADDY IV 2.0 TDI 110KW ;VW CADDY III LIFE TDI 77KW (BLS)přes 350tis km ;RENAULT TRAFIC 2.0 Dci přes 530 tis km ;RENAULT MASTER 2006, 2.5 Dci přes 500 tis km