Budu asi měnit komplet přední nápravu = ramena, uložení stabilizátoru atd. (Passat B5). Na aukru je plno celkem levných sad, tak se chci zeptat, co určitě NEkoupit a co mi doporučíte. Nájezd zhruba 35 000 za rok.
Jinak když mi předek na nerovnostech ťuká (ještě to není úplný mlácení ), tak co odchází nejdříve? uložení stabilizátoru? Má cenu měnit jednotlivý díly, nebo rovnou komplet všechno? Díky
mne to tiež ťuká po nerovnostiach, ale len po malých. Pokiaľ tresnem jamu tak ani ťuk. Robia mi to vrchné dve ramená na každej strane. Skúšal som s nimi hýbať rukou a cítiť tam vôle
Vem určitě aspoň od FEBI nebo TRW Ty polský na aukru nestojí za nic a za půl roku bys to mohl měnit znova. Třeba febi se dá sehnat kolem 11tis a určitě vydrží.
co sem vyčetl na audiklubu tak všichni doporučují Swagy dají se sehnat kolem 8-9 tisic sada a vydrží kolem 60 tisic km ... a jinak lemforder je nejlepší ale cena 17 tisic za sadu je trošku pálka
Audi A4 Quattro 6Q AFN, 12mm, PP 764 stage II, 1hmt 240mm, přední brzdy 320x30mm zadní 256x22mm, podvozek S4.
ja som kupoval práve tu lacnú z Polska za 100,-EUR najazdené na nej do teraz 50 tis a drží možno ešte 10 tis a ju vymenim ale ak mi má vydržať FEBI čo stojí 9 tis CZ tie isté km tam asi by som isto zase kupil nejakú polsku za 100 eur samozrejme mením si to sám za 3-4h to mám vymenené .
jestli máš velkej spodní kulák na rameni pro tlumič tak umím originál kompletní sadu s céčkama a kulákama řízení za 14000.-
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!