Potřeboval bych radu od někoho kdo tomu rozumí já si myslím že to možné je ale radši se zeptám víc hlav víc ví takže mám Polo 6n2 r.v.2001 s motorem AMF a chtěl bych ho komplet i s převodovkou a poloosama vyměnit za motor z Fabie r.v. 2005 kod motoru BNW ví někdo jestli to půjde nebo ne? Předem dík za každou radu.
CHLOUBIK píše:Potřeboval bych radu od někoho kdo tomu rozumí já si myslím že to možné je ale radši se zeptám víc hlav víc ví takže mám Polo 6n2 r.v.2001 s motorem AMF a chtěl bych ho komplet i s převodovkou a poloosama vyměnit za motor z Fabie r.v. 2005 kod motoru BNW ví někdo jestli to půjde nebo ne? Předem dík za každou radu.
JJ máš pravdu je to BNV přepsal sem se.Vyměnit to chci protože můj motor se zadřel vinou prasklého řetězu olejového čerpadla a tenhle motor z fabie bych mohl mít za lepší peníze než ten origo AMF .....a hlavně má málo najeto.
No hele asi ti to nepůjde. Kámoš dal vstřiky z 59 do 55 a nejelo to. Jednotka to nedala. A nic méně jak to zapíš do TP když tam dáš jinej typ motoru????
JeníkRS píše:No hele asi ti to nepůjde. Kámoš dal vstřiky z 59 do 55 a nejelo to. Jednotka to nedala. A nic méně jak to zapíš do TP když tam dáš jinej typ motoru????
Aha takže vstřiky nepůjdou jeden člověk tvrdí že dal misto 51kw ve fabii 59kw a fungovalo to , ale těžko říct no možná to bude jiné kord když to je z Fabie do Pola
CHLOUBIK píše:Aha takže vstřiky nepůjdou jeden člověk tvrdí že dal misto 51kw ve fabii 59kw a fungovalo to , ale těžko říct no možná to bude jiné kord když to je z Fabie do Pola
jo ale 51kW a 59kW - BNM a BNV jsou uplne stejny vcetne vstriku, AMF 55kW ma jiny
VW Touran 2.0TDI BKD Highline chip by dragpower.cz
musel bys vymenit kompletni motor vc. vstriku a rj motoru, nebo by asi slo nechat tvoje vstriky a rj motoru, ale turbo u AMF je jiny nez u BNV a BNM, tak nevim
VW Touran 2.0TDI BKD Highline chip by dragpower.cz
To mě taky napadlo vyměnit ř.j. motoru ale nastala hned otázka jestli to bude fungovat myslím si že u mě v Polu ještě nemám CAN BUS a u té fabie už asi ano a další problém jestli by s jednotkou kamarádili budíky ach jo já to snad dohromady nedám.Takže když bych tam dal svoje vstřiky tak zase nebude pasovat Turbo na vejfuk?A co ta převodovka a poloosy ty by tam pásly?