Ahoj chlapy, chtěl jsem se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenosti, jak si poradí s rostlinou nebo převodovým olejem MB 300td W210 motor 130kw (je to už masařka) ? Vím že ty starší diselové motory v W124 s řadovým čerpadlem olej schroupou jako nic, ale tyhle novější vůbec nevím jak jsou na tom. Díky moc za info.
Do těchto aut se dávali i ty motory co jsou v 124.Tak se mrkni co je pod kapotou a uvidíš.Jenom tě upozornouji že ty W210 hnijí skoro rychle jak felicie oproti medáku 124.
Právě že tenhle motoor v W124 nebyl, je to už 24V s jiným čerpadlem, je tam asi rotačka, ale nevím jestli by to kouslo rostlinu nebo olej ? Slyšel jsem že v 290 td je snad ještě řadové čerpadlo, což by bylo na olej ideální...
Kousnout se ti může i řadové čerpadlo...Pokud ta rotačka je od bosche tak bych se toho nebál.Pokud chceš vědět víc o medákoch tak si nalistuj nějaký klub mercedes a dovíš se tam víc o motorech než odemě.
JanDiesel píše:130 kW vo W210 je 24 ventil s radovym cerpadlom, takze bez obav mozes liat, co doma najdes.
Jseš si jist ? Já jsem právě slyšel, že v těhle motorech 300 td co začali dávat do masařek už je rotačka, snad jen u 290 td je řadový čerpadlo... Máš s tím nějaké zkušenosti ???
Egon píše:Ahoj chlapy, chtěl jsem se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenosti, jak si poradí s rostlinou nebo převodovým olejem MB 300td W210 motor 130kw (je to už masařka) ? Vím že ty starší diselové motory v W124 s řadovým čerpadlem olej schroupou jako nic, ale tyhle novější vůbec nevím jak jsou na tom. Díky moc za info.
300 má řadovku sám na to jezdím ale pozor je to už ovládaný elektronikou... a samo os sobě to nemá zrovna dobře řešenou palivovou soustavu ale všechno se dá řešit... ale není to klasický blbovzdorný auto