Octavia 1 2002 TDI PD 4x4

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Yohnas
Nováček
Odpovědi: 0

Octavia 1 2002 TDI PD 4x4

Příspěvek od Yohnas »

Ahojte all.mam problem s napíchnutím mojí Octavie na diagnostiku.Mám kabel KKL a VAG 304.Nespojí se z žádnou jednotkou.Dnes jsem po přečtení pár podobných témat odpojil park.senzory a asi na 1hod. baterii a načetlo mi to pouze jednotku motoru a když jsem chtěl zkusit jinou tak to nešlo a pak už ani ta Motorová jednotka nešla napíchnout.

Cca před 2ma měsíci když jsem auto koupil mi to normálně šlo.Pak mi přestal fungovat Haldex(olej a filtr po výměně) a tak jsem chtěl zjistit co mi napíše VAG ale ono nic.Před 2ma dny mi to opět šlo napíchnout(ABS mi ukázala chybu 01324 jednotka pohonu všech kol bez komunikace) a od té doby nic.Až teda dneska co jsem napsal výše.MOC PROSÍM O RADY JSEM ZOUFALÝ.
Děkuji Yohnas.
Octavia TDI PD 4x4
Yohnas
Nováček

Příspěvek od Yohnas »

Docela mě mrzí,že na moje téma koukalo bez mála sto lidí a nikdo není schopen mi poradit.Díky všem :(
Octavia TDI PD 4x4
lucky.jack
Přispěvovatel

Příspěvek od lucky.jack »

čína kabel. Asi je po smrti.
hansdob
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od hansdob »

No ono china kabel nikdy nevíš 100% kdy jde, zkus to na jinm autě nebo at někdo jiný komu to funguje zkusí tvé.
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

A autoradio mas origo???
váha
Aktivista

Příspěvek od váha »

kabelem asi těžko...tahle chyba znamená,že ta jednotka nefunguje,buď napájení nebo datové vedení KO nebo KO jednotka
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
Yohnas
Nováček

Příspěvek od Yohnas »

Ahojte.Moc děkuji za reakce.Nechci to tu rozepisovat tak sem radši dám odkaz kde už jsem to trochu řešil.
http://forum.skodahome.cz/topic/103302- ... ct-1-nejde

Rád si počtu i vaše názory.Dnes jsem odpojil ř.j. Haldexu a tak nějak to chodilo ale při jízdě kdy jsem zapisoval log tak mi to pořád vypadávalo...Jinak myslím že budu schánět ř.j.Haldexu 1gen.takže kdyby měl někdo nějakou nabídku tak sem s ní :)

MOOOOC děkuji za aktivitu :)
Octavia TDI PD 4x4
milanv
Přispěvovatel

Příspěvek od milanv »

ja som raz nieco podobne riesil... problem bol v neodborne instalovanom autoradiu. skus ho odpojit
Audi A4, to je moje
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

Prene tak, pokial tam nieje origo radio ale nejake aftermarketove, tak je velmi pravdepodobne ze zatazuje K linku. Skus ho odpojit od konektorov a malo by ti to fachcat ;)
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“