passat Afn netaha

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Frdas
Nováček
Odpovědi: 0

passat Afn netaha

Příspěvek od Frdas »

Zdravím môj passat 81kw afn syncro 98 akosi slabo ťahá neviem čí je to len pocit ale necítiť žiadny turbo efekt po pridaní plynu. Pred dvoma tyzdnami som bol na emisnej a po odchode mi to začalo padať do núdzového režimu ale to som dúfam vyriešil bola to nejaká hadička ale neviem aká :? menil som všetky a prestalo to ale tomu výkonu mal som minule problém predbehnúť feliciu . spravil som aj log
http://leteckaposta.cz/570797808
http://www.ulozto.sk/7994390/log-01-003-010-012-csv
Dexter
Přispěvovatel

Příspěvek od Dexter »

zanesené lopatky :-(
Frdas
Nováček

Příspěvek od Frdas »

Hmm to ma nepotešilo a to si vyčítal z logu ? ma pouč nech som múdrejší :x
picus16
Přispěvovatel

Příspěvek od picus16 »

Vyměn váhu,dává málo ,regulace na turbu trochu skáče ale nepřefukuje.vyměn váhu a nologuj znovu pak se uvidí
picus jako Píčus
Dexter
Přispěvovatel

Příspěvek od Dexter »

nemám tě v čem poučit. to jsou jen vlastní pohledy na danou věc. Zhodou okolností jsem přesně tohle dělal minulý víkend klučinovi taky na passatu. Měl je absolutně zasekaný. Pro jistotu jsem mu uzavřel přes vag egr a měnil i N75, ale to jen z důvodu, že sem ji měl po ruce. Jinak váhu, všechny hadičky a bůhví co všechno měnil před tím, než se auto dostalo ke mě. Když jsem mu ho dal a projel to, tak prý od kdy to auto měl, nikdy tak dobře nejelo.
alfik
Aktivista

Příspěvek od alfik »

Neda sa nahodou EGR cez vag len obmedzit?
Alfa 156 2.4 JTD 100kw + Sarkan Chip+EGR Off+Katik na majzel - EX
Passat Variant 1.8T APU
Dexter
Přispěvovatel

Příspěvek od Dexter »

dle popisu by měl být téměř trvale uzavřen. Je to nejspíš v závislosti od hodnoty, kterou tam ve finále uložíš.
Frdas
Nováček

Příspěvek od Frdas »

tak pani konecne som sa ktomu dostal vaha vzduchu vymenena trocha sa to zlepsilo ale nie o vela turbo vycistene bolo zadrbane ale ziadna zmena nenastala. Mal som prasknuty aj pletenec ten vymeneny tiez ale stale nic je to stale akesi lenive. Napriklad ked vytocim na jednotke tak je auto mrtve na nizkych otackach a zabera az okolo 2000 otacok ale stale to je akesi nemastne neslane minule som sa nahanal.s kolegom ktory ma tiez passat ten isty rocnik ale 66 kw bez chipu a nemal som sancu ho predbehnut co by to este mohlo byt. log momentale nemam ale po vycisteny turba a vymene vahy tam bude uz asi vsetko ok vag nehlasi ziadne chyby. pardon za ten text pisem s mobilu
Frdas
Nováček

Příspěvek od Frdas »

Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“