Dymenie po rannom štarte

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
estefan007
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Dymenie po rannom štarte

Příspěvek od estefan007 »

Chlapi potrebujem poradiť. Hneď po rannom štarte mi môj passat (viď profil) začne dymiť ako stará avia. Dymenie prestane asi po minúte. Olej mi to nežerie ako je rok dlhý a čo sa týka funkčnosti ,žiadny problém len ten dym. Môže to byť už starými žhavičmi ? aj keď štartuje normálne, ani dlho netočí a ani nemá nepravidelný chod.
VW Passat kombi TDi 96 kw r.v.02, EGR- off power pipe kit, 4 x drážkované a dierované kotúče ATM a keramické platne, 19" Tomason
Dexter
Přispěvovatel

Příspěvek od Dexter »

nebude to čidlo teploty chladiacej kvapaliny?
Johny_RS
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny_RS »

Čidlo teploty,popripade zly predvstrek.Daj to napichnuť na VAG,či vypiše chybu v RJ ohľadom snímača G62 popripade daj pozrieť predvstrek.
VW GOLF IV. 1,9TDI 66kW ALH :-)
Zdeněk M
Aktivista

Re: Dymenie po rannom štarte

Příspěvek od Zdeněk M »

estefan007 píše:Chlapi potřebujem poradiť. Hned po rannom štarte mi môj passat (viď profil) začne dymiť ako stará avia. Dymenie prestane asi po minúte. Olej mi to nežerie ako je rok dlhý a čo sa týka funkčnosti ,žiadny problém len ten dym. Môže to byť už starými žhavičmi ? aj keď štartuje normálne, ani dlho netočí a ani nemá nepravidelný chod.
Ja bych to neřešil, po studeným startu je to normální, pokad jde na 4 valce, jezdí jak má a olej nebere, tak at si pokuřuje. Nema cenu do toho štourat.
Rider.23
Aktivista

Příspěvek od Rider.23 »

Myslím, že v zimě celkem normální projev naftového auta... Dělala to spousta TDi co sem měl doma... Asi bych taky jen zkontroloval předvstřik a to čidlo teploty, jiank bych to neřešil, pokud to nemá nějaké negativní projevy na jízdu, spotřebu nebo podobně...
BMW e60 525d 2993ccm 145kW FL 2007- moje nová láska :punk: ...
BMW e46 320d 110kW Sport Edition 2004- nádherné vzpomínky...
Historie-Favorit,Uno 1.3D,Pony,Rover 414i,Panda 1.2i,Stilo 1.9M-JTD,Sorento,Mondeo 2.0LPG
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“