Dymenie po rannom štarte
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- estefan007
- Sběrač informací
Dymenie po rannom štarte
Chlapi potrebujem poradiť. Hneď po rannom štarte mi môj passat (viď profil) začne dymiť ako stará avia. Dymenie prestane asi po minúte. Olej mi to nežerie ako je rok dlhý a čo sa týka funkčnosti ,žiadny problém len ten dym. Môže to byť už starými žhavičmi ? aj keď štartuje normálne, ani dlho netočí a ani nemá nepravidelný chod.
VW Passat kombi TDi 96 kw r.v.02, EGR- off power pipe kit, 4 x drážkované a dierované kotúče ATM a keramické platne, 19" Tomason
Re: Dymenie po rannom štarte
Ja bych to neřešil, po studeným startu je to normální, pokad jde na 4 valce, jezdí jak má a olej nebere, tak at si pokuřuje. Nema cenu do toho štourat.estefan007 píše:Chlapi potřebujem poradiť. Hned po rannom štarte mi môj passat (viď profil) začne dymiť ako stará avia. Dymenie prestane asi po minúte. Olej mi to nežerie ako je rok dlhý a čo sa týka funkčnosti ,žiadny problém len ten dym. Môže to byť už starými žhavičmi ? aj keď štartuje normálne, ani dlho netočí a ani nemá nepravidelný chod.
Myslím, že v zimě celkem normální projev naftového auta... Dělala to spousta TDi co sem měl doma... Asi bych taky jen zkontroloval předvstřik a to čidlo teploty, jiank bych to neřešil, pokud to nemá nějaké negativní projevy na jízdu, spotřebu nebo podobně...
BMW e60 525d 2993ccm 145kW FL 2007- moje nová láska
...
BMW e46 320d 110kW Sport Edition 2004- nádherné vzpomínky...
Historie-Favorit,Uno 1.3D,Pony,Rover 414i,Panda 1.2i,Stilo 1.9M-JTD,Sorento,Mondeo 2.0LPG

BMW e46 320d 110kW Sport Edition 2004- nádherné vzpomínky...
Historie-Favorit,Uno 1.3D,Pony,Rover 414i,Panda 1.2i,Stilo 1.9M-JTD,Sorento,Mondeo 2.0LPG