Zvýšení výkonu passat 96 kw
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Zvýšení výkonu passat 96 kw
Ahoj,
koupil jsem passata z roku 2003 1,9tdi 96 kw. Chci se zeptat, jestli mi doporučíte zvýšit si výkon na nějakých 120 kw, když už má kára najetých 216 000km. Je to po jednom řidičoj. Vše funguje jak má, ale nevím zda se pak nezničí tento starý motor nebo tak něco. Opravdu i lehce klesne spotřeba??
Dík
Spagre
koupil jsem passata z roku 2003 1,9tdi 96 kw. Chci se zeptat, jestli mi doporučíte zvýšit si výkon na nějakých 120 kw, když už má kára najetých 216 000km. Je to po jednom řidičoj. Vše funguje jak má, ale nevím zda se pak nezničí tento starý motor nebo tak něco. Opravdu i lehce klesne spotřeba??
Dík
Spagre
Spagre
- marena tdi
- Aktivista
Pokud se provede kvalitní úprava, tak se není čeho bát.
Pravda je většinou taková, že po chipu na to člověk rád šlápne a užívá si více koní, takže se dlouhodobá spotřeba může mírně zvýšit, ale za nějaký čas si člověk zvykne a spotřeba se může i mírně snížit (větší kroutící moment v nízkých otáčkách=není potřeba tolik šlapat autu na krk)
Pravda je většinou taková, že po chipu na to člověk rád šlápne a užívá si více koní, takže se dlouhodobá spotřeba může mírně zvýšit, ale za nějaký čas si člověk zvykne a spotřeba se může i mírně snížit (větší kroutící moment v nízkých otáčkách=není potřeba tolik šlapat autu na krk)
- marena tdi
- Aktivista
JJ o této firmě jsem již slyšel "i toto fórum je jaxi podobné"Jayson píše:V Praze do Dieselpoweru to máš za chvilku, můžu ti zaručit, že toho nebudeš litovat.

Spagre
No tak jelikož jsi na foru Dieselpower, tak to znamená, že Dieselpower je majitel tohoto fora 
Vyber si tu variantu a domluv se případně na termínu a dalších informacích.
http://race.dieselpower.cz/Produkty/kat ... 1&motor=17
O spojku se neboj, ta vydrží.

Vyber si tu variantu a domluv se případně na termínu a dalších informacích.
http://race.dieselpower.cz/Produkty/kat ... 1&motor=17
O spojku se neboj, ta vydrží.
Tak je uni soft a uni soft... asi bude dost rozdíl "něco co tam naleje někdo a vezme to bůh ví kde" a nebo základ od Reeshe pro daný typ motoru/auta, který je odzkoušený. pokud to pak ještě dá na brzdu, provede pak na tomto "základu" případné korekce....
bych myslel tedy
Snad to mistr vysvětlí sám lépe
A 96kW bych chipnul určitě - sériovým softem je dost zabitá
bych myslel tedy
Snad to mistr vysvětlí sám lépe

A 96kW bych chipnul určitě - sériovým softem je dost zabitá