hydra serizeni
Moderátoři: šulda, Moderátoři
hydra serizeni
hydra serizeni nevi nekdo jak mam serydit hydra na afn ?
Re: hydra serizeni
Jak to myslíš seřídit hydra.Pro ně je důležitej tlak oleje.kuuliman píše:hydra serizeni nevi nekdo jak mam serydit hydra na afn ?
CHrysler 300C 5.7 HEMI 
Octavia 01 TDi 81Kw AHF 2000 EGR off, trippling
Yamaha R1 110Kw
BMW Thunder Tiger 2.11ccm nitro

Yamaha R1 110Kw

-
- Aktivista
Odpovědi: 1
To ti někdo poradil? Se divim že tě k tomu ještě neposlal koupit bublinku do vodováhy.kuuliman píše:hydra serizeni nevi nekdo jak mam serydit hydra na afn ?
Elektronika auta a technika........
776 829390
776 829390
To je fakt dobrý vtip... 
Hydraulická zdvihátka u motoru AFN se neseřizují. A docela by mě zajímalo, co a proč bys na nich chtěl seřizovat...
Prostě je dáš na místa, kam patří, nasadíš vačku, dotahneš momentem 20-25 Nm, seřídíš rozvody, zavřeš víko ventilů a jedeš.

Hydraulická zdvihátka u motoru AFN se neseřizují. A docela by mě zajímalo, co a proč bys na nich chtěl seřizovat...
Prostě je dáš na místa, kam patří, nasadíš vačku, dotahneš momentem 20-25 Nm, seřídíš rozvody, zavřeš víko ventilů a jedeš.
Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008)
Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012)
Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012)
Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
Asi jsi někoho špatně pochopil.Hydra jsou tam od toho aby seřídili vůli ventilů a pokud ventily klepou tak jsou špatný hydra anebo je problém v tlaku oleje.Pokud bude problém v hydrech doporučuji měnit všechny najednoukuuliman píše:hydra serizeni nevi nekdo jak mam serydit hydra na afn ?

CHrysler 300C 5.7 HEMI 
Yamaha R1 110Kw

Yamaha R1 110Kw

Hoši, taky jste jednou byli mladí a nevěděli jste ani, co to hydra sou... Borcovi asi řekl nějakej kámoš, že mu klepou hydra a on si domyslel (na základě znalostí strojů z dřívějších dob, kde se vůle ventilů seřizovaly ručně), že si je tedy seřídí, aby neklepaly... A nebo jen špatně položil otázku... Jasně, přijde to k zasmání, ale autor po takové palbě sem už nejšpíš radši ani nenapíše protože se bude bát na něco zeptat, aby zase nebyl pro srandu... 

BMW e60 525d 2993ccm 145kW FL 2007- moje nová láska
...
BMW e46 320d 110kW Sport Edition 2004- nádherné vzpomínky...
Historie-Favorit,Uno 1.3D,Pony,Rover 414i,Panda 1.2i,Stilo 1.9M-JTD,Sorento,Mondeo 2.0LPG

Historie-Favorit,Uno 1.3D,Pony,Rover 414i,Panda 1.2i,Stilo 1.9M-JTD,Sorento,Mondeo 2.0LPG
-
- Aktivista
Máš pravdu omlouvám se. Dneska jsem nějakej rozvernej, protože se mi nějak podezřele daří. Kdoví co přijde za pohromu, je to všechno nějaký moooc v pohodě.Rider.23 píše:Hoši, taky jste jednou byli mladí a nevěděli jste ani, co to hydra sou... Borcovi asi řekl nějakej kámoš, že mu klepou hydra a on si domyslel (na základě znalostí strojů z dřívějších dob, kde se vůle ventilů seřizovaly ručně), že si je tedy seřídí, aby neklepaly... A nebo jen špatně položil otázku... Jasně, přijde to k zasmání, ale autor po takové palbě sem už nejšpíš radši ani nenapíše protože se bude bát na něco zeptat, aby zase nebyl pro srandu...
776 829390
776 829390
[/quote]
Máš pravdu omlouvám se. Dneska jsem nějakej rozvernej, protože se mi nějak podezřele daří. Kdoví co přijde za pohromu, je to všechno nějaký moooc v pohodě.[/quote]
Omlouvat se nemusíš, já se nad tím taky pousmál, ale vzpomněl sem si na dobu né tak dávnou, kdy sem se byl schopnej na to stejné sám zeptat a uvědomil si, jak by mi pak asi bylo, kdyby se mi dostalo takových odpovědí
Tak ať se daří i dál a pohroma nepřijde

Máš pravdu omlouvám se. Dneska jsem nějakej rozvernej, protože se mi nějak podezřele daří. Kdoví co přijde za pohromu, je to všechno nějaký moooc v pohodě.[/quote]
Omlouvat se nemusíš, já se nad tím taky pousmál, ale vzpomněl sem si na dobu né tak dávnou, kdy sem se byl schopnej na to stejné sám zeptat a uvědomil si, jak by mi pak asi bylo, kdyby se mi dostalo takových odpovědí

Tak ať se daří i dál a pohroma nepřijde

BMW e60 525d 2993ccm 145kW FL 2007- moje nová láska
...

hydra serizeni
diky ja sem pravje kupoval nove
a nevjedel sem tak sem zeptal !!

Jako učedník 1. rokem mi řekl předák, hele mladej dojdi do skladu , ať ti dají 1,5 kg komprese..Já už tehdy opravoval pionýry a věděl, co komprese je, ale on to říkal s tvrdou tváří a já nevěděl, zda se tak nejmenuje ještě něco..tak když mi řek, tak co čumíš, neslyšel jsi.?.Tak jsem šel...no, měli z toho velkou prdel.... 

nepropadat panice...
-
- Aktivista
To mi připomíná příhodu jednoho mladýho když jsem se motal kolem energetiky tak se měnily vypínače VN na sloupech a ke každýmu vypínači byl takovej pytel v kterom bylo příslučenství k vypínači (konzole, zámek vypínání, ložiska, vahadla....) a řiká se tomu svačina. Tak jsme mladýho poslali pro svačinu a on běžel asi 4km do nejbližší vesnice každýmu pro 20dkg salámu a 5rohlíků. Málem jsme se posrali, protože nebylo hotovo a ČEZáci chtěli zapínat linku. Dneska je z mladýho jeden z šéfů ČEZdistribuce střed.jericho-3 píše:Jako učedník 1. rokem mi řekl předák, hele mladej dojdi do skladu , ať ti dají 1,5 kg komprese..Já už tehdy opravoval pionýry a věděl, co komprese je, ale on to říkal s tvrdou tváří a já nevěděl, zda se tak nejmenuje ještě něco..tak když mi řek, tak co čumíš, neslyšel jsi.?.Tak jsem šel...no, měli z toho velkou prdel....
776 829390
776 829390