záměna čidla teploty chladící kapaliny
Moderátoři: šulda, Moderátoři
záměna čidla teploty chladící kapaliny
Jen takovej dotaz, dá se tohle čidlo zaměnit mezi motory ASV 81kW a ATD 74kW? Nebo mám doma ještě z felicie 1.3MPi
... Potřebuji to vyzkoušet v tom ASV, kde se vypisuje snímač G2 jako vadný...
BMW e60 525d 2993ccm 145kW FL 2007- moje nová láska
...
BMW e46 320d 110kW Sport Edition 2004- nádherné vzpomínky...
Historie-Favorit,Uno 1.3D,Pony,Rover 414i,Panda 1.2i,Stilo 1.9M-JTD,Sorento,Mondeo 2.0LPG
Historie-Favorit,Uno 1.3D,Pony,Rover 414i,Panda 1.2i,Stilo 1.9M-JTD,Sorento,Mondeo 2.0LPG
Maš na mysli G2 či G62,lebo G2 je snímač na nádobke na chladiacu zmes a G62 je snímač teploty chlad.kvapaliny na prirube,prava strana pod tandemom či ako sa to vola. Lebo menil G62 a stratil som vodu pod hranicu v nádobke tak v RJ motoru vypisovalo chybu snímač G2 chyba sporadicka a keď som dolial vodu tak v RJ motora chyba už nebola.
VW GOLF IV. 1,9TDI 66kW ALH 
Aha, no mě to vypisuje to G2, přesně jak píšeš: 01039 - Snimac pro ukazatel teploty chladici kapaliny (G2) 30-10 - preruseni n.zkrat na plus - SporadickyJohny_RS píše:Maš na mysli G2 či G62,lebo G2 je snímač na nádobke na chladiacu zmes a G62 je snímač teploty chlad.kvapaliny na prirube,prava strana pod tandemom či ako sa to vola. Lebo menil G62 a stratil som vodu pod hranicu v nádobke tak v RJ motoru vypisovalo chybu snímač G2 chyba sporadicka a keď som dolial vodu tak v RJ motora chyba už nebola.
Tak to bude asi na té baňce, ale vody tam je dost, navíc, co vím z golfa, tak když blblo to čidlo na té baňce s vodou, tak se mi roňnulo aj na maxidotu a tady ne, jen je na vagu v závadách, ikdyž to vymažu, tak to tam zůstane
...
Ževraj treba viac k sebe prihnuť ti elektrody či čo to je,dva take droty vo vnútri nádobky.Lebo mne tiež ako som vymenil čidlo vypisovalo chybu,pozeram však je nove,nemôže nič vypisať,potom som lepšie pozrel a pisalo G2 a potom jasne že na palubaku to bľakalo malo vody,doplniť.Dnes som to konečne sfinišoval,dolial vodu a pozeral som do RJ motora a ta chyba sa sama vymazala.Takže G2 by malo byť čidlo na tej banke.Skus prihnuť vo vnutri banky tie elektrody,alebo kupiť nove,ale to neviem či sa da zohnať.Musim pozrieť v Etke.
VW GOLF IV. 1,9TDI 66kW ALH 
No ale je zvláštní, že jemu to na palubáku nebliká...Johny_RS píše:Ževraj treba viac k sebe prihnuť ti elektrody či čo to je,dva take droty vo vnútri nádobky.Lebo mne tiež ako som vymenil čidlo vypisovalo chybu,pozeram však je nove,nemôže nič vypisať,potom som lepšie pozrel a pisalo G2 a potom jasne že na palubaku to bľakalo malo vody,doplniť.Dnes som to konečne sfinišoval,dolial vodu a pozeral som do RJ motora a ta chyba sa sama vymazala.Takže G2 by malo byť čidlo na tej banke.Skus prihnuť vo vnutri banky tie elektrody,alebo kupiť nove,ale to neviem či sa da zohnať.Musim pozrieť v Etke.
...
OK, díky, zítra se na to zkusím podívat, jestli se dotanu k tomu autu... Já bych to ani neřešil, ale šlo o souvislost s jiným problémem (kolísání volnoběhu a třepání motoru) a jediný, co vag vypsal, bylo tohle, ale to s tím asi nebude mít nic společného...Johny_RS píše:Mne to vypisalo hned.Skus očistiť kontakty v banke,pozrieť kabelaž,pripade ich prihnuť a skusiť vymazať.Pozeral som v Google tuto chybu a všade kažu očistiť.Možno sa niekto ozve,čo toto riešil.
...
mam tu istu chybu neviete ako ju odstraniť staci ocistiť tie koncovky? 01039 - Snimac pro ukazatel teploty chladici kapaliny (G2) 30-10 - preruseni n.zkrat na plus - Sporadicky
a ak by sa malo vymeniť čidlo tak ktore to je
http://www.lacneautodiely.sk/octavia/sn ... leny-2412/
alebo
http://www.lacneautodiely.sk/octavia/sn ... odry-4076/
je to pre vozidlo dole uvedené nechcel by som kupiť neake zle a este ak niekto ma neaky postup ako to vimeniť budem vdačni popripade fotku kde sa nachádza to čidlo este raz vdaka
a ak by sa malo vymeniť čidlo tak ktore to je
http://www.lacneautodiely.sk/octavia/sn ... leny-2412/
alebo
http://www.lacneautodiely.sk/octavia/sn ... odry-4076/
je to pre vozidlo dole uvedené nechcel by som kupiť neake zle a este ak niekto ma neaky postup ako to vimeniť budem vdačni popripade fotku kde sa nachádza to čidlo este raz vdaka
cao..nechcem zakladat nove vlakno tak sa vtrepem do tohto..
vag mi vypisuje hlasku 01039-snimac pro ukazatel chladici kapaliny (G2)
64-10-momentalne nelze vyzkouset-sporadicky
vymazat sa to neda..otazka znie..je to snimac v nadobke alebo snimac v bloku?kazdy mi tvrdi nieco ine a ja nemam etku aby som to zistil..ak je to to v nadobke..da sa to nejako vybrat a vycistit..alebo to musi ist nove...???dakujem..
vag mi vypisuje hlasku 01039-snimac pro ukazatel chladici kapaliny (G2)
64-10-momentalne nelze vyzkouset-sporadicky
vymazat sa to neda..otazka znie..je to snimac v nadobke alebo snimac v bloku?kazdy mi tvrdi nieco ine a ja nemam etku aby som to zistil..ak je to to v nadobke..da sa to nejako vybrat a vycistit..alebo to musi ist nove...???dakujem..
AUDI A4 AVANT 3,0TDI QUATTRO EX golf IV TDI 188ps 402nm...
to si myslis alebo to vies?polovica ludi mi hovori to co ty a polovica ze je to to v nadobke...KARLIN80 píše:G2 určite nie je v nádobke ,ale je to jeden s dvoch snímačov združený v jednom (štvorpin.čidlo) jeden pre motor druhý pre kombi (tušim zelenej farby) na motore .
AUDI A4 AVANT 3,0TDI QUATTRO EX golf IV TDI 188ps 402nm...