1,9 Tdi PD rozvody

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Louda
Nováček
Odpovědi: 0

1,9 Tdi PD rozvody

Příspěvek od Louda »

Mám v bouraným autě motor 1.9 Tdi PD a potřeboval bych zjistit, jestli nemám přeskočenej rozvoďák. Startovat to nechci!!! Jsou tam nějaký rysky podle kterejch to poznám? Obrázek by pomohl. :? :?
Karl
Aktivista

Příspěvek od Karl »

Treba použiť Prípravky tie ktorými sa Fixujú Rozvody.
Ešte, že existujú benzíny ináč by boli mechanici bez roboty :) preto mám 911 Turbo :) :DD
Louda
Nováček

Příspěvek od Louda »

Doma to teda asi nezjistim,co?
pafka
Aktivista

Příspěvek od pafka »

(noteeth) Hezký, jinak mu stačí 6 vrták. Těžko bude mít zajišťovací přípravek dolu na kliku. Dal bych mu sem obrázek , ale mám plnou galerii, a nejde mi vymazat. (offtopic)
Louda
Nováček

Příspěvek od Louda »

Můzes mi to pls poslat na mail? Budidlo@seznam.cz
pafka
Aktivista

Příspěvek od pafka »

Pošlu
Louda
Nováček

Příspěvek od Louda »

Dík :)
Karl
Aktivista

Příspěvek od Karl »

pafka píše:(noteeth) Hezký, jinak mu stačí 6 vrták. Těžko bude mít zajišťovací přípravek dolu na kliku. Dal bych mu sem obrázek , ale mám plnou galerii, a nejde mi vymazat. (offtopic)

No to by ma zaujímal Ten prípravok vačka to je jasné ale by som chcel videť ten Presný Prípravok na KLuku a musí byť fakt presný lebo pol zuba robí o liter väčšiu Spotrebu :) tak keď sa Ti dá pošli aj mne ten obrázok ja som kúpil Origo prípravok a mne sa nezdá, také jednoduché si ho doma vyrobiť, u starého TDI nevidím problém ale u PD ??? ? Karl3@centrum.sk
Ešte, že existujú benzíny ináč by boli mechanici bez roboty :) preto mám 911 Turbo :) :DD
pafka
Aktivista

Příspěvek od pafka »

Karl, je to přípravek k zablokování klik. hřídele. Proto je vpřírubě pod roz. kolečkem na klice ta dírka. Bude mít více označení, a jedno z nich je T 10050. Neboj já ho taky namám, ale určitě není kzahození. ;)
Karl
Aktivista

Příspěvek od Karl »

pafka píše:Karl, je to přípravek k zablokování klik. hřídele. Proto je vpřírubě pod roz. kolečkem na klice ta dírka. Bude mít více označení, a jedno z nich je T 10050. Neboj já ho taky namám, ale určitě není kzahození. ;)

Práveže Ja som si ten Prípravok na Kluku kúpil a bežne s tím robím mesačne cca päť rozvodov u PD. A viem ako vypadá a preto sa mi nezdá, žeby bolo také jednoduché si vyrobiť napodobeninu. mne sa Ten ptrípravok zdá dosť presný a preto som si ho zakúpil. Tak ma zaujíma ako si to bez prípravku skontroluje.
pafka
Aktivista

Příspěvek od pafka »

Karl píše:
pafka píše:(noteeth) Hezký, jinak mu stačí 6 vrták. Těžko bude mít zajišťovací přípravek dolu na kliku. Dal bych mu sem obrázek , ale mám plnou galerii, a nejde mi vymazat. (offtopic)

No to by ma zaujímal Ten prípravok vačka to je jasné ale by som chcel videť ten Presný Prípravok na KLuku a musí byť fakt presný lebo pol zuba robí o liter väčšiu Spotrebu :) tak keď sa Ti dá pošli aj mne ten obrázok ja som kúpil Origo prípravok a mne sa nezdá, také jednoduché si ho doma vyrobiť, u starého TDI nevidím problém ale u PD ??? ? Karl3@centrum.sk
Tak to sorry , nedočetl jsem to celé. Jinak kde jsi ho koupil, a cena?
bubocbr
Přispěvovatel

Příspěvek od bubocbr »

Nejake obrazky
bubocbr
Přispěvovatel

Příspěvek od bubocbr »

Obrázek
pafka
Aktivista

Příspěvek od pafka »

Tam chodím nakupovat do velkoskladu, a ptal jsem se na to." Nemáme", převážně měli na francouze a Opla. Tak s tímhle obrázkem to snad bude lepší.Zjistím ceny. Dík
bubocbr
Přispěvovatel

Příspěvek od bubocbr »

Skus zitit ceny a pre srando to porovname ;)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“