Dali byste na BREMBO MAX desky ATE??????

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

miksajz
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Dali byste na BREMBO MAX desky ATE??????

Příspěvek od miksajz »

Zdravím máte prosím někdo zkušenost s kombinací BREMBO MAX+desky ATE??? Chci si teď koupit BREMBO MAX, ale válí se mi doma desky ATE, tak nevím jestli mam desky prodat a koupit jiné...

Co vy na to????? Vidíte v tom problém????? Nechci ty kotouče zničit(chci na nich najet co nejvíc:-) ).... ATE jsou myslím docela tvrdé, a proto tak vydrží, ale mohli by kotouče hodně opotřebovávat...

Díky moc za odpovědi...
A6 2,5TDI110KW240tis(olejnička)-šla hodně rychle pryč:-), BMW320D m-paket 100KW165tis(hodně fajn kára)-taky fuč, ale s hodně těžkým srdcem, aktuálně OCT 1,9TDI,AHF,81KW230tis, Superb 2.0 TDI 225tis
este
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od este »

brembo max bych nedaval to byli snad nejhorší kotouče co sem na aute vozil
VW T5 GP 103 KW long
miksajz
Sběrač informací

Příspěvek od miksajz »

este píše:brembo max bych nedaval to byli snad nejhorší kotouče co sem na aute vozil
A jaké se ti osvědčili nejvíce? Při ceně do 1000Kč/kotouč???...
A6 2,5TDI110KW240tis(olejnička)-šla hodně rychle pryč:-), BMW320D m-paket 100KW165tis(hodně fajn kára)-taky fuč, ale s hodně těžkým srdcem, aktuálně OCT 1,9TDI,AHF,81KW230tis, Superb 2.0 TDI 225tis
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Branislav Farkaš
Přispěvovatel

Příspěvek od Branislav Farkaš »

Ja mám Brembo Max a platničky ATE vpredu aj vzadu a som maximálne spokojný. Jazdím kopce a bol som aj na okruhu, fungujú super, dával som im riadne nafrak, boli riadne čierne, brzdili, neovedli, netriasli. Platničky ATE sa k nim hodia, z platničiek mám skoro 50% dole a z kotúča skoro vôbec. Keď som mal klasické Brembo a Textar tak som s platničkami musel meniť aj kotúče, boli takmer na minime. Odporúčam.
Ibiza Cupra 6L-predaná
Ibiza AFN,237PS/480Nm,Powered by BH-predaná-rozbitá
BMW 330D touring 302PS/700Nm Powered by BH-predaný-rozbitý
PREDÁVAM TURBÁ 00421905520092 LACNO
miksajz
Sběrač informací

Příspěvek od miksajz »

Branislav Farkaš píše:Ja mám Brembo Max a platničky ATE vpredu aj vzadu a som maximálne spokojný. Jazdím kopce a bol som aj na okruhu, fungujú super, dával som im riadne nafrak, boli riadne čierne, brzdili, neovedli, netriasli. Platničky ATE sa k nim hodia, z platničiek mám skoro 50% dole a z kotúča skoro vôbec. Keď som mal klasické Brembo a Textar tak som s platničkami musel meniť aj kotúče, boli takmer na minime. Odporúčam.
To jsem přesně potřeboval slyšet:-), díky moc:-). Já kopce nejezdím, jezdím, tak nějak normálně, ale občas hodně pospíchám, a potřebuji hóóóódně brzdit:-). Akorát se bojím až budu mít jedové brzdy BREMBO MAX, aby se mi někdo nepodíval do kufru až to někde zaflekuji :-) ( třeba až proti mě bude motorka... ).
automec
Sběrač informací

Příspěvek od automec »

este píše:brembo max bych nedaval to byli snad nejhorší kotouče co sem na aute vozil
..jestli to nebylo spíš tím mezi volantem a pedálama.
Branislav Farkaš
Přispěvovatel

Příspěvek od Branislav Farkaš »

automec píše:
To môže byť (LOL)
Každé brzdy sa dajú odrovnať, prvých 500 km som s nimi brzdil opatrne, bolo to vidno aj na kotúči, že si platničky museli sadnúť, najprv tam boli šrámy až neskôr boli pekne hladké.
Ibiza Cupra 6L-predaná
Ibiza AFN,237PS/480Nm,Powered by BH-predaná-rozbitá
BMW 330D touring 302PS/700Nm Powered by BH-predaný-rozbitý
PREDÁVAM TURBÁ 00421905520092 LACNO
jirka.king
Nováček

Příspěvek od jirka.king »

Mám Brembo max a desky Textar na O2 1.9TDi, a vypadá že ty desky jsou na ty disky dost tvrdé a budu muset měnit jak disky tak i destičky. Jinak brzdí opravdu super, jezdím často s novýma O2 FL a nedá se to srovnat, žádné vadnutí brzd a nástup okamžitý.
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Předpokládám ale, že tazatel má Octavii 1 s kotoučema 280mm, tam bych byl s výběrem opatrný. O2 nebo Ibiza je něco jiného.
este
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od este »

Branislav Farkaš píše:
automec píše:
To môže byť (LOL)
Každé brzdy sa dajú odrovnať, prvých 500 km som s nimi brzdil opatrne, bolo to vidno aj na kotúči, že si platničky museli sadnúť, najprv tam boli šrámy až neskôr boli pekne hladké.
nevim no originál mi drží upe jinak a brzdnej učinek na 280 upe stejnej
VW T5 GP 103 KW long
tomino
Přispěvovatel

Příspěvek od tomino »

jirka.king píše:Mám Brembo max a desky Textar na O2 1.9TDi, a vypadá že ty desky jsou na ty disky dost tvrdé a budu muset měnit jak disky tak i destičky. Jinak brzdí opravdu super, jezdím často s novýma O2 FL a nedá se to srovnat, žádné vadnutí brzd a nástup okamžitý.
to jsem jezdil taky desky ten kotouc primo sezraly.... kotouc na vyhozeni a desticek jeste pulka. :D
1.9 tdi ASV 81kw - sold
2.0 tdi AZV 100kw
najmis
Přispěvovatel

Příspěvek od najmis »

Já mám Textary na vrtaných Zimmermannech a tenhle problém nemám.Zrovna dneska jsem dělal jarní udržbu brzd a koukal jsem na kotouče i desky..desky cca 75% a kotouč ani ne o mm sjetej.Bremba jsou asi moc měký.. :D
nogis
Aktivista
Příspěvek od nogis »

Brembo max jsem měl s deskama TRW na GIV 280mm a max spokojenost, manželka má na A4 288mm Brembo max a Textar a taky super. Ani nepozoruju žádné extrémní opotřebení kotoučů a je fakt, že pomalu nejezdí a auto má 1600kg. Já mám na Boře 312mm Zimmermann sport a Textar (předtím Ferodo premier, Zimmermann) a účinek stále žádnej zázrak. Spíš to vypadá na blbý kotouče. ;)
VW Passat B8 variant R-line, CUAA 218kW/591Nm
AdamFranekk@seznam.cz
Nováček

Příspěvek od AdamFranekk@seznam.cz »

Zdravím,

tak to bych nedělal. Nemám s tim dobré zkušenosti!!
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“