Moderátoři: šulda, Moderátoři

preji brzky prodej jinak 18 origo VW nebo skoda treba RS kokta 2 se daji sehnat za 15 tis s novejma gumama conti sport contact 5 obcas i cobti seal 225/40 - 18 a mluvim o funglofkachragnotti píše:Ne nejsou, tohle jsou originální disky, na kterých šlly cupry R z výroby.TDI tech píše:Originaly od fabriky su na Cuprach OZ nie?

Milwall píše: preji brzky prodej jinak 18 origo VW nebo skoda treba RS kokta 2 se daji sehnat za 15 tis s novejma gumama conti sport contact 5 obcas i cobti seal 225/40 - 18 a mluvim o funglofkach
Tady je odkaz, aby se nespekulovalo o originalitě a ceně:Milwall píše:preji brzky prodej jinak 18 origo VW nebo skoda treba RS kokta 2 se daji sehnat za 15 tis s novejma gumama conti sport contact 5 obcas i cobti seal 225/40 - 18 a mluvim o funglofkachragnotti píše:Ne nejsou, tohle jsou originální disky, na kterých šlly cupry R z výroby.TDI tech píše:Originaly od fabriky su na Cuprach OZ nie?
Teda nechci ti kazit iluze, ale to se v jedničkové octávii nedá ani na patnáctkáchVici píše:já vím bohumile, já vímjajic píše:Vici......18" je akorát.....vleze i víc![]()
ale já z toho nechci kostitřas... potřebuju ať se s tím dá v klidu odjet třeba 2000km na jeden zátah.. pohodlně
... Já po 400km v tahu už nevím jak mám sedět, a po 1.000km už sem vysloveně rád, že to mám za sebou... To už mi přijde pohodlnější ta naše Arosa, v té sem ujel 1650km prakticky v kuse (v půlce cesty hodina spánku) a nebyl sem z toho tak zničenej, jako z té octy po poloviční cestě Rider.23 píše:Teda nechci ti kazit iluze, ale to se v jedničkové octávii nedá ani na patnáctkáchVici píše:já vím bohumile, já vímjajic píše:Vici......18" je akorát.....vleze i víc![]()
ale já z toho nechci kostitřas... potřebuju ať se s tím dá v klidu odjet třeba 2000km na jeden zátah.. pohodlně... Já po 400km v tahu už nevím jak mám sedět, a po 1.000km už sem vysloveně rád, že to mám za sebou... To už mi přijde pohodlnější ta naše Arosa, v té sem ujel 1650km prakticky v kuse (v půlce cesty hodina spánku) a nebyl sem z toho tak zničenej, jako z té octy po poloviční cestě
... Ale možno, že to bě vyhovuje a sedí se ti v ní dobře
...
možná by ti pomohlo vyměnit sedadla......
Jinak zlatý BMW 3- v tem bych jel na konec světa, z auta sem vylezl vždycky až když nebyla nafta, nebo byla akutní potřeba ulevit močovému měchýři... Nejvíc sem s tím ujel 650km v kuse bez vystoupení (došla nafta) a byl sem taky čerstvej, že sem zbylých 450km dojel už vtahu, mazec
... To o O1 nemohu říct ani vzdáleně