VEĽKÝ problém TDI PD
Moderátoři: šulda, Moderátoři
VEĽKÝ problém TDI PD
Nestretol sa nahodov niekto s takouto chybov?? Mam passat 1,9 TDI PD 96kw. Auto mi len z biedov nastartuje, po nastartovany vobec nereaguje plynovi pedal asi minutu.Potom mi ako tak vybehne do 3000 otacok , potom zoslapnem plynovi pedal este raz,otacky vybehnu v pohode do 4500,no po opätovnom zoslapnuti auto zdochne..... Vymenil som naftovy filter,tandemovu pumpu,vstreky,skontroloval som cerpadlo v nadrzi.Skusil som odpojit výfuk pre istotu.Auto to robi za kazdým presne rovnako.Uz nechapem... odpovedajte,komunikujte hadajte sa medzi sebou
dík
toto ma napadlo,no konkretne na pedal som nepozrel,pozrel som len na klapku no a ta sa otvara na 100%.. Ale mas pravdu,,radsej to este checknemfilda2003 píše:Elektronický pedál OK i na VAGu ? Teplota na všech čidlech je taky OK ?
SEAT IBIZA 1,9 TDI 96kw ,turbo GT 1756,maf OFF, map mercedes truck 3bar,trysky AL,218HP 432NM
EGR funguje,no pre istotu som ho odstavil,vsetky podtlakove hadicky su zapojene spravne,no mas pravdu,,auto dymi trocha viac ako by malo ale hlavne,,ten dym strasne štiplavo smrdi,,ako nespalena nafta...no vstreky som uz dal druhe...dhfool píše:Zdech klapka a EGR ventil pohledově OK? Nezasrané a plně funkční?
Podtlaky a odfuky jsou zapojené správně? Nemůže to být taková záhada. Kouří/nekouří?
SEAT IBIZA 1,9 TDI 96kw ,turbo GT 1756,maf OFF, map mercedes truck 3bar,trysky AL,218HP 432NM