Octavie I - nejdou otevřít dveře
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Octavie I - nejdou otevřít dveře
Odešel zámek v pravých předních dveřích. Jak se na něj dostanu, když nemůžu dveře otevřít. Je to děs. R.v. 2004
Co s tím?
Co s tím?
Re: Octavie I - nejdou otevřít dveře
sundat tapec zevnitr jde to, ale opatrně.conti píše:Odešel zámek v pravých předních dveřích. Jak se na něj dostanu, když nemůžu dveře otevřít. Je to děs. R.v. 2004
Co s tím?
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
jestli to nemas do Domažlic daleko tak se zastav pomuzu. www.tv-video-sat.czconti píše:Odešel zámek v pravých předních dveřích. Jak se na něj dostanu, když nemůžu dveře otevřít. Je to děs. R.v. 2004
Co s tím?
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Dík za nabídku. Daleko to rozhodně nemám. HT.mifii píše:jestli to nemas do Domažlic daleko tak se zastav pomuzu. www.tv-video-sat.czconti píše:Odešel zámek v pravých předních dveřích. Jak se na něj dostanu, když nemůžu dveře otevřít. Je to děs. R.v. 2004
Co s tím?

Uvidím jak se zadaří.
hm to se mi povedlo parkrát, bouchám do zámku a zamykám a odemykám, když to nepomuže tak tapec dolu.x.gon píše:Stačí do dveří bouchnout v místě zámku , na octavkach se to stava ze se sekaji zamky. vzdy jsem sdelaval tapec zevnitr nez jsem na to prisel ze bouchnuti pomuze...a zamek zacne zase fungovat..
-
- Aktivista
měl jsem to stejny, o bouchnuti jsem nevědel.
sundaval tapec, zpočatku i zadni dvere a torx s klikou, ale to mi nepomohlo,
jen ten tapec, jde to dost blbe ale s trpelivosti ty sroubky povolis bytama a kombanackama, pak jsem prostrcil ruku k zamku, chvilku se tim trapil, pak nejaka zapadka povolila a od tej doby to chodi a nevim proc
tak drzima palec
sundaval tapec, zpočatku i zadni dvere a torx s klikou, ale to mi nepomohlo,
jen ten tapec, jde to dost blbe ale s trpelivosti ty sroubky povolis bytama a kombanackama, pak jsem prostrcil ruku k zamku, chvilku se tim trapil, pak nejaka zapadka povolila a od tej doby to chodi a nevim proc
tak drzima palec
serou me motorkari s dalkovema svetlama, bandit power