Vysoka spotreba octavia 4x4 TDi PD 74KW - LOGY
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Vysoka spotreba octavia 4x4 TDi PD 74KW - LOGY
Co muze zpusobovat spotrebu mesto dle palubaku kolem 8-10litru dalku tech 7-8l s lehkou nohou jsem se dostal na trase 60km okresky 7l a to jsem jel fakt do stovky a lehoucka noha... uz me to zacina stvat, kde zacit? 

Naposledy upravil(a) Octava dne 30 bře 2011, 16:27, celkem upraveno 1 x.
Octavia TDi PD 4x4
Golf II 1,6TD 59KW SB
Golf II 1,6TD 59KW SB
ja mam tiez oktaviu 74kw 4X4 a spotreba v Meste 8l/100km
mimo mesta niekedy sa dostanem aj na 6,3 l/100km ale to uz je jazda na sestke a pomalicky 90 km/h. A hlavne ked chces ist na spotrebu Nechodit BRZDA PLYN ale ked sa da brzdit motorom.Aj ked ides dole kopcom zaradit vyssi prevodovy stupen a ist bez plynu.
Aspon ja to tak dakedy robym. Ale ked stupam autu na krk ta spotreba mimomesta aj 7.5l/100km.
mimo mesta niekedy sa dostanem aj na 6,3 l/100km ale to uz je jazda na sestke a pomalicky 90 km/h. A hlavne ked chces ist na spotrebu Nechodit BRZDA PLYN ale ked sa da brzdit motorom.Aj ked ides dole kopcom zaradit vyssi prevodovy stupen a ist bez plynu.
Aspon ja to tak dakedy robym. Ale ked stupam autu na krk ta spotreba mimomesta aj 7.5l/100km.
Bora 1.9 TDI 96 kw 2002
Fakt až tolik, jo? To jsem rád, že jsem se na to tenkrát vysral
Chtěl jsem to kvůli šestikvaltu, ale tahle spotřeba je fakt pekelná
To si stěžuju, že když jedu jak prase tam jsem za 6 

Octavia 1.9 TDI Ambiente 81 kW ASV, r.v. 2002
V minulosti:
Favorit 136L, r.v. 1989, LPG
Felicia 1.3 LXi, r.v. 1997, LPG
Fabia Sedan 1.4 MPi Classic, r.v. 2001, LPG
V minulosti:
Favorit 136L, r.v. 1989, LPG
Felicia 1.3 LXi, r.v. 1997, LPG
Fabia Sedan 1.4 MPi Classic, r.v. 2001, LPG
Ahoj, já mám sice Galaxy,ale taky motor PD 85kw a i mě překvapila spotřeba mezi 7 a 8-mi litry a to i na dálku. Jo když se hodně snažím tak 6,8l/100,ale to není normální jízda. Každý servisák mě přesvedčuje,že je to u PD motoru normální natož u Galaxy, které má skoro 2 tuny. Já tomu stále nevěřím a tak zkouším všechno možné, zatím bezúspěšně. Nechal jsem to načipovat u TdiFuna a spotřeba mi zůstala stejná možná spíš vyšší. Mám vyměněné turbo,zkoušel jsem jinou (novou ) váhu vzduchu, ale spotřeba furt stejná tak nevím.
J.
J.