Tempomat nejde
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Tempomat nejde
Před 2 roky jsem si dodělal na mého pasíka B5.5 (2001) tempomat. Pocelou dobu šlapal perfektně, ale teď mi přestal tempomatit. Podle Vagu chyba žádná, při kontrola funkčnosti tempomatu ve skupině 022 mi ale nenaskakuje "1" na druhé pozici zprava (viz obr.), jinak všechny spínače jsou OK. Tak nevím, jestli je to ta chyba, proč to nemaká, nebo kde může být ještě chyba?

zdravim
nahodou nenapada nieco niekoho na moj problem z tempomatom?
http://forum.dieselpower.cz/forum/viewt ... 313#745313
tiez sa mi obcas vypne, packu som rozobral no problem tam nevidim
nemal som po ruke merak tak som skusal len ziarovka-baterka
a tam to spinalo oka
nahodou nenapada nieco niekoho na moj problem z tempomatom?
http://forum.dieselpower.cz/forum/viewt ... 313#745313
tiez sa mi obcas vypne, packu som rozobral no problem tam nevidim

nemal som po ruke merak tak som skusal len ziarovka-baterka

3 roky to chodilo bez chyby ... teda iba raz bol vadny brzdovy spinac a vtedy vyplo tempomat
na tom pasiku nevidno naozaj nic ani len trochu opotrebovane, zlomene a pod.
ja mam packu kde je na boku +/- a skor tam vidim ze tie kontakty nie su uz ako nove, ale nepredpokladam ze by nezopli
teoreticky by sa to mohlo stat ale to by potom malo za nasledok vypnutie celeho tempomatu? teda v pripade ze stlacim (-) na nastavenie rychlosti a presiel by blby signal a tempomat by sa vypol
inac este jeden poznatok, takmer s istou tempomat fungoval ked som isiel do prace a takmer s istotou zblbol ked som isiel z prace ... to boli akurat fest horuce dni a na auto prazilo slnko, dnes prsi takze toto moju zvratenu teoriu neoverim
... packu som si nechal "rozlupenu" pri tlacidlach a ak bude treba skusim ju este precistit
ta pasta co je na tych kontaktoch aby sa to neopotrebovalo velmi rychlo to je co zac? cim to mozem nahradit ak by som to skusil cistot az tak dokladne?
na tom pasiku nevidno naozaj nic ani len trochu opotrebovane, zlomene a pod.

ja mam packu kde je na boku +/- a skor tam vidim ze tie kontakty nie su uz ako nove, ale nepredpokladam ze by nezopli
teoreticky by sa to mohlo stat ale to by potom malo za nasledok vypnutie celeho tempomatu? teda v pripade ze stlacim (-) na nastavenie rychlosti a presiel by blby signal a tempomat by sa vypol
inac este jeden poznatok, takmer s istou tempomat fungoval ked som isiel do prace a takmer s istotou zblbol ked som isiel z prace ... to boli akurat fest horuce dni a na auto prazilo slnko, dnes prsi takze toto moju zvratenu teoriu neoverim

ta pasta co je na tych kontaktoch aby sa to neopotrebovalo velmi rychlo to je co zac? cim to mozem nahradit ak by som to skusil cistot az tak dokladne?
- lubomt
- Aktivista
Odpovědi: 0
Aj ja som chodil 3roky v poriadku a vcera som zakopol o novu postel a uz krivam
. Ak je pasik zlomeny alebo poskodene kontakty, neopravitelne

PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
menaj alkoholu chlope .... 
neviem co napisat
citat vies
pasik je neporuseny, urcite nie je zlomeny
kontakt tiez spina (skusal som) aj ked teoreticky nemusi na prvu supu lebo je to len mechanicke
skor ma zaujima ci nemoze byt chyba niekde inde ako v packe ... taka moznost mi je viac pravdepodobnejsia

neviem co napisat
citat vies
pasik je neporuseny, urcite nie je zlomeny
kontakt tiez spina (skusal som) aj ked teoreticky nemusi na prvu supu lebo je to len mechanicke
skor ma zaujima ci nemoze byt chyba niekde inde ako v packe ... taka moznost mi je viac pravdepodobnejsia