jtd 59kw po rozsviceni kontrolky motoru motor zdechne
Moderátoři: šulda, Moderátoři
jtd 59kw po rozsviceni kontrolky motoru motor zdechne
Zdravím,
mám problém s punťákem. Po ujetí cca 15 km a svižné jízdě se rozsvítí kontrolka motoru a motor se vypne. Kdyz chci nastartovat tak minimálně 5-10minut nic. Posledně sem hned po této chybě polil vstřikovací čerpadlo vodu a motor naskocil hned, kontrolka zhasla. Ujel jsem asi 300m a znova. Po vychladnutí asi 2 hodiny sem nastartoval a dojel klidnou jízdou 15 km zpátky.
Neřešili ste podobnej problém?
Jako to sou krámy tydle auta fakt. Nevím co budu dělat, až se mi to stane při předjíždění.
mám problém s punťákem. Po ujetí cca 15 km a svižné jízdě se rozsvítí kontrolka motoru a motor se vypne. Kdyz chci nastartovat tak minimálně 5-10minut nic. Posledně sem hned po této chybě polil vstřikovací čerpadlo vodu a motor naskocil hned, kontrolka zhasla. Ujel jsem asi 300m a znova. Po vychladnutí asi 2 hodiny sem nastartoval a dojel klidnou jízdou 15 km zpátky.
Neřešili ste podobnej problém?
Jako to sou krámy tydle auta fakt. Nevím co budu dělat, až se mi to stane při předjíždění.
Fiat Punto JTD,bufík EBERSPACHER, KAT off, EGR off
snimac otacek a nebo DRV spis bych rekl to DRV a nebo je cerpadlo v kytkach coz je nepravdepodobne.
ex fiat punto 1,4 GT turbo 96 kw
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
ex fiat bravo JTD 105 95 kw
chip 285 Nm +
ex fabia 1,9 TDI PD jen malicka uprava odhad 85-90 kw max,ale jede pekne
lancia lybra 2,4 JTD 132 kw 420 Nm
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
chip 285 Nm +
Prepady sem dneska zkousel a velike rozdíly nejsou. Je pravda ze sem to zkousel za studena. Zejra objednam ten snimac. Nejlepe by pomohla asi diagnostika. Rozchodili ste nekdo na punto jtd 2000 diagnostiku? Asi puntaka budu mit jeste par desitek let, tak by se vyplatila sehnat.
Fiat Punto JTD,bufík EBERSPACHER, KAT off, EGR off
Zkus FES 2.7.2 mám ho taky a na tohle by to mělo stačit.
Jinak bych radši někde zajel na diag. než něco kupovat a pak to nebylo ono.
http://www.hobbydiag.cz/profidiag/eshop ... Alfa-Romeo
Jinak bych radši někde zajel na diag. než něco kupovat a pak to nebylo ono.
http://www.hobbydiag.cz/profidiag/eshop ... Alfa-Romeo
Grande Punto 1,3JTD 90PS
Stačí ti na to normální ELM 327 a KKL kabel, akorát to chce koupit ty dražší černé zalité a ne ty levné z toho modrého průhledného plastu.
Jinak co tam nabízej ty redukce tak jsou dost drahý, jestli jsi trochu zručný tak si koupíš koncovky a mezi ně dáš krabičku s přepínačema, zapojení najdeš přímo na stránkách toho programu.
Na stránkách Fiatecuscan.net
Jinak co tam nabízej ty redukce tak jsou dost drahý, jestli jsi trochu zručný tak si koupíš koncovky a mezi ně dáš krabičku s přepínačema, zapojení najdeš přímo na stránkách toho programu.
Na stránkách Fiatecuscan.net
Grande Punto 1,3JTD 90PS
Jo jen 2 sroubky,ale neda se tam absolutne hnout. ja to na svoji 1,9 po pul hodine nedokazal povolit.
ex fiat punto 1,4 GT turbo 96 kw
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
chip 285 Nm +
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
chip 285 Nm +