zamyká se auto
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
zamyká se auto
Zdravím. Mám centrál+alarm. Po opravě auta u klempíře - sundaval dveře řidiče a 5 dveře, se mi auto občas samo od sebe zamkne, i za jízdy. Jen zámky,bez alarmu. Co se mohlo stát ? díky P.S. Golf IV var.
Ahoj, tak to samé má tatík ve Fábii1,r.v.2001. Má centrál a dodělával se tam neoriginál alarm.
Auto po čase se začalo zamykat za jízdy nebo, když se zavřely-otevřely řidičovy dveře. Většinou se hned poté dveře u řidiče znovu otevřely, ale né vždy.
Mám dodezření na zámek s příslušemstvím v řidičových dveřích, nebo zlobí ten alarm
Auto po čase se začalo zamykat za jízdy nebo, když se zavřely-otevřely řidičovy dveře. Většinou se hned poté dveře u řidiče znovu otevřely, ale né vždy.
Mám dodezření na zámek s příslušemstvím v řidičových dveřích, nebo zlobí ten alarm

Škoda Octavia1 Combi ASZ, EGR, KAT, MAF off, kit GTB1756V, FMIC 160mm+ALU60mm, HDS57,76downpipe/60.3/60.3AMA, sání90,předek323Brembo-zadek288MD,chip 227HP 464Nm TDI Fun
U mě to byly studeňáky v místě kde je připájen konektor zámku k plošňáku, dělalo to při zabouchnutí dveří nebo jen tak za jízdy tak sem hned věděl který dveře rozebrat....stačí to propájet...jinak záleží jak jsi vybavenej ale ty dvě velký hvězdy na zámek a pak malinkatý torxy na samotnym zámku sem si musel pujčit, ale oprava zadarmo.
Když budeš hledat na skodaoctavia fóru téma o mikrospínačích zámku najdeš fajn fotky

Když budeš hledat na skodaoctavia fóru téma o mikrospínačích zámku najdeš fajn fotky

....320cd
-
- Přispěvovatel