zamyká se auto

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Milos Beranek
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

zamyká se auto

Příspěvek od Milos Beranek »

Zdravím. Mám centrál+alarm. Po opravě auta u klempíře - sundaval dveře řidiče a 5 dveře, se mi auto občas samo od sebe zamkne, i za jízdy. Jen zámky,bez alarmu. Co se mohlo stát ? díky P.S. Golf IV var.
OťasTDi
Aktivista

Příspěvek od OťasTDi »

nepoužíval klempíř autogen,nebo co2? viděl jsem párkrát zpečené svazky drátů tím žárem...
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
jirius1
Přispěvovatel

Příspěvek od jirius1 »

Ahoj, tak to samé má tatík ve Fábii1,r.v.2001. Má centrál a dodělával se tam neoriginál alarm.
Auto po čase se začalo zamykat za jízdy nebo, když se zavřely-otevřely řidičovy dveře. Většinou se hned poté dveře u řidiče znovu otevřely, ale né vždy.
Mám dodezření na zámek s příslušemstvím v řidičových dveřích, nebo zlobí ten alarm :?
Škoda Octavia1 Combi ASZ, EGR, KAT, MAF off, kit GTB1756V, FMIC 160mm+ALU60mm, HDS57,76downpipe/60.3/60.3AMA, sání90,předek323Brembo-zadek288MD,chip 227HP 464Nm TDI Fun
rehak6co
Přispěvovatel
Odpovědi: 1

Příspěvek od rehak6co »

U mě to byly studeňáky v místě kde je připájen konektor zámku k plošňáku, dělalo to při zabouchnutí dveří nebo jen tak za jízdy tak sem hned věděl který dveře rozebrat....stačí to propájet...jinak záleží jak jsi vybavenej ale ty dvě velký hvězdy na zámek a pak malinkatý torxy na samotnym zámku sem si musel pujčit, ale oprava zadarmo.
Když budeš hledat na skodaoctavia fóru téma o mikrospínačích zámku najdeš fajn fotky
Obrázek
Obrázek
....320cd
amigo
Přispěvovatel

Příspěvek od amigo »

Pricina samovolneho zatvaranie je vlhkost alebo voda v mikrospinaci.5 dvere. :)
Galleto,Renault Clip,Lexia3,Vcds,Op-com,,Vag tacho,Autoscop 4,See-prog.Bee prog.UPA prog,KTS 520,BDM.ETL prog.
JeníkRS
Aktivista

Příspěvek od JeníkRS »

No prostě originál je originál dáš na PC a vidíš. Nikdy bych do auta nedal žádnou neorigo sračku. Přítelkyně měla v Golfu 4 taky dodělanej alarm a centrál. Občas se to neodemklo a začalo to jen houkat a nebo se to samo otevíralo. Tak jsem to vymontoval a je zlatej klid.
Milos Beranek
Přispěvovatel

Příspěvek od Milos Beranek »

díky. Do teď v pohodě , ale po tý opravě (wallbash)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“