TDI nudzovy rezim
Moderátoři: šulda, Moderátoři
TDI nudzovy rezim
Chlapi pisem tu lebo uz si nevieme rady:
VW passat 96kw
studeny motor sa da este chvilu povytacat kym sa trosku nezohreje vsetko funguje , ale potom nudzak
teply motor taha po prve zapnutie turba a koniec potom uz ide iba ide na nudzak
chyba z VAG :17958
skusali sme menit N75, turbo, magneticky ventil pod chlad. nadrzkou a furt to iste.
neviem ci to s tym nejak suvisi , ale zo stredoveho panela pod navigaciou pocut cinkanie / ako keby smerovkove relatko/ ,
na aute nefunguje pristrojovka iba palubny v strede , ktory sa neda prepinat / VAG pristorojovka bez zavad/
raz za cas budiky funguju ako maju a potom spadnu
tipujem to na nejaky problem s elektrikou
NENAPADA NIEKOHO NIECO S CIM SA UZ STRETOL
Diky
VW passat 96kw
studeny motor sa da este chvilu povytacat kym sa trosku nezohreje vsetko funguje , ale potom nudzak
teply motor taha po prve zapnutie turba a koniec potom uz ide iba ide na nudzak
chyba z VAG :17958
skusali sme menit N75, turbo, magneticky ventil pod chlad. nadrzkou a furt to iste.
neviem ci to s tym nejak suvisi , ale zo stredoveho panela pod navigaciou pocut cinkanie / ako keby smerovkove relatko/ ,
na aute nefunguje pristrojovka iba palubny v strede , ktory sa neda prepinat / VAG pristorojovka bez zavad/
raz za cas budiky funguju ako maju a potom spadnu
tipujem to na nejaky problem s elektrikou
NENAPADA NIEKOHO NIECO S CIM SA UZ STRETOL
Diky
Pozri, či KeĎ Naštartuješ Vtiahne PLechovku na Turbe Do Vnútra ( To Tiahlo ) POkial Nie tak Bude Chyba Zatuhnutom Turbe. Najlepšie Je Keď Odpojíš PLechovku Z Toho Tiahla na Turbe A Skúsiš ako sa pohybuje Musí Chodiť úplnwe Voľne skoro By mala Padať Vlastnou Váhou.
Ešte, že existujú benzíny ináč by boli mechanici bez roboty
preto mám 911 Turbo
:DD

Dyť píše že turbo měnil...Karl píše:Pozri, či KeĎ Naštartuješ Vtiahne PLechovku na Turbe Do Vnútra ( To Tiahlo ) POkial Nie tak Bude Chyba Zatuhnutom Turbe. Najlepšie Je Keď Odpojíš PLechovku Z Toho Tiahla na Turbe A Skúsiš ako sa pohybuje Musí Chodiť úplnwe Voľne skoro By mala Padať Vlastnou Váhou.

VW Passat 3C2 2.0TDI
ňák mi ta výměna turba z toho textu nevyplývá ???????romanx píše:Dyť píše že turbo měnil...Karl píše:Pozri, či KeĎ Naštartuješ Vtiahne PLechovku na Turbe Do Vnútra ( To Tiahlo ) POkial Nie tak Bude Chyba Zatuhnutom Turbe. Najlepšie Je Keď Odpojíš PLechovku Z Toho Tiahla na Turbe A Skúsiš ako sa pohybuje Musí Chodiť úplnwe Voľne skoro By mala Padať Vlastnou Váhou.

OCT 1,9 TDI -81kW
Ten uplne prvni prispevek...karpe píše:ňák mi ta výměna turba z toho textu nevyplývá ???????romanx píše:Dyť píše že turbo měnil...Karl píše:Pozri, či KeĎ Naštartuješ Vtiahne PLechovku na Turbe Do Vnútra ( To Tiahlo ) POkial Nie tak Bude Chyba Zatuhnutom Turbe. Najlepšie Je Keď Odpojíš PLechovku Z Toho Tiahla na Turbe A Skúsiš ako sa pohybuje Musí Chodiť úplnwe Voľne skoro By mala Padať Vlastnou Váhou.
Dodge Challenger 6.4 V8
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!)
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!)

lt.kubosh píše:Ten uplne prvni prispevek...karpe píše:ňák mi ta výměna turba z toho textu nevyplývá ???????romanx píše: Dyť píše že turbo měnil...
Už som videl Maníka, čo prehodil Turbo ktoré bolo ešte horšie ako to pred tým. Ale za vyskúšanie toho či to chodí nič nedá aj keď je to robota nahovno. Ale skús pozreť ten kat a výfukové tlmiče. A aj to čidlo tlaku v sáni.
Ešte, že existujú benzíny ináč by boli mechanici bez roboty
preto mám 911 Turbo
:DD