CD měnič - Fabia

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Andy-CZ
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

CD měnič - Fabia

Příspěvek od Andy-CZ »

zdravím, mám problém s cd měničem (na 6CD) ve fabii pod spolujezdcovou sedačkou, v 90% nenačte CD, když jo, tak už pak hraje bez problému, problém nastane až když ho vyndám a znova vrátim, pak musim celej proces třeba 10x opakovat, než se se CD načte. Myslíte, že stačí vyčistit laser?? Nebo bude nutná nějáká oprav? Díky za rady.
Škoda Fabia 1.9 TDI RS 96kW 5,7l/100km
morose
Aktivista

Příspěvek od morose »

bohuzel vycisteni pomuze malokdy. Vetsinou je unaveny laser
O1, 1.9TDi 81kW chip ACE, 2001
Andy-CZ
Přispěvovatel

Příspěvek od Andy-CZ »

morose píše:bohuzel vycisteni pomuze malokdy. Vetsinou je unaveny laser
aha, na kolik to zhruba výjde?
Škoda Fabia 1.9 TDI RS 96kW 5,7l/100km
ronej
Přispěvovatel

Příspěvek od ronej »

vyčištění pomůže, v autě je bordela až až. Rozmontuj to vyfoukej a vyčisti opatrně laser izopropylalkoholem, klidně i tyčinkou s vatou. No a záleží na tom co to je za mechaniku, jak to rozděláš, opiš si tip a koukni třeba zdehttp://www.tsnova.cz/nahradni-dily-a-pr ... -jednotky/ ale jak nemáš mikropájku a nějaké sady šroubováčků a hlavně zkušenosti, tak to raději nedělej. Ty mechaniky jsou čína, tak už se mi stalo, že až třetí koupená byla dobrá, výměna byla ale bezproblémů. Třikrát rozborka a sborka no pakárna. Kdyby ti to někdo mněl udělat za prachy, asi by se ti to moc nelíbilo ta cena. Vyčištění by si zvládnout mohl. Jak to nepomůže, trošku přitni na trimru vedle laseru a jak to nepomůže, tak to dej na Aukro :D
Touran 1,9 TDI,74kW PD
morose
Aktivista

Příspěvek od morose »

mozna mas pravdu, moje zkusenost je ze mi 2x rekli ze je unaveny laser a musi se menit. Je vsak mozny ze by mohla nekdy pomoci koupel izopropylalkoholem :)
O1, 1.9TDi 81kW chip ACE, 2001
kocourek
Přispěvovatel

Příspěvek od kocourek »

a kde koupim izopropylalkohol,ptal jsem se v lekarne a tam to neznaj
ronej
Přispěvovatel

Příspěvek od ronej »

třeba tady http://www.gme.cz/cz/kontakt-ipa-200-ml-p744-021.html , nebo někdeu vás, kde se prodává elektronika. Já kupuju litr a výjde to na 180,- , je to taky v GME
Touran 1,9 TDI,74kW PD
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“