nissan patrol 3.0 DDTI tazko startuje a nema vykon

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
coudysokol
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

nissan patrol 3.0 DDTI tazko startuje a nema vykon

Příspěvek od coudysokol »

zdravim hosi zlobi ma patrol 3.0 diesel DDTI 2001 116kw ZD30kod motoru
auto islo dobre len mi praskla hlava dal som to vymenit hlavu som zohnal odtlakoval a vymenili mi to v servise ale ked som si to bral zo sevisu to uz tazko startovalo a casom to startilo aj vykon a pada to do nudzaku (LOL) (wallbash) (wallbash) raz som tomu dal kakao a sa to chitilo a islo to ako gula vsetko pohoda dosiel som na parkovisko hasol som startovanie stale zle a po chvili to zasa padlo do nudzaku (R) neviem ake je tam cerpadlo nie je tam nahodou vp44 ten mechanik mi nevedel povedat tak som sa ho pytal ci sa tam da stelovat predstih ako napriklad na vp 44 opel 22dti lebo na tom sa to da postelovat alebo ma napadlo este ci tam nemohli pokaslat tie okruzky na tryskach a traverzoch lebo tie som im dodaval nove ale ci to dobre nasadili neviem ale palivo som daval aj na priamo aj prepad som dal inde a nic stale rovnako dymy na bielo a nejde ani hovno vaha vzduchu druha nic dakujem za rady ak by mal niekto na to dobru diagnostiku alebo neake napady ako to spojazdnit tak sem stym moc dakujem sukapes1@azet.sk alebo sem dakujem
coudysokol
Přispěvovatel

pise mi to chybu p7-F/INJTIMG FB
coudysokol
Přispěvovatel

neviete aspom poradit ci tam je to cerpadlo vp 44
coudysokol
Přispěvovatel