soft
Moderátoři: šulda, Moderátoři
soft
Nevíte o nějakém softu na porovnaní map ?Mám nějaký DEA efi,ale je to asi v italštině tak tomu vůbec nerozumim,takže na začatek trochu blbý. 
Octavie 81kw AHF S764 egr+kat off, jednohmota/organika, přepínač pamětí, soft by Brouk
Re: soft
WinOLS,super nastroj!:o)Nemci.Jen to docela chvilku trva nez ho pochopis!.o)V tomhle programu musis si najit i sam mapy.Ale nepotrebujes zadny drivery-jen Checksumy,aby ti faro nastartovalo-ale to potrebujs u vsech programu.ondratdi píše:Nevíte o nějakém softu na porovnaní map ?Mám nějaký DEA efi,ale je to asi v italštině tak tomu vůbec nerozumim,takže na začatek trochu blbý.
Samotny program stoji 1500euro,A checksumy stoji 330euro-dle auta.
ECM2001-Italove-potrebujes k tomu drivery,ty ti ukazou co je to za mapu a vidis prirustky,ale jsou nerealne,je to nejaky prepocitavani.Tak nevis tlak truba v mbarech a podobne.
Swiftec:portugalci-taky potrebujes drivery,ale vidis tam spravny hodnoty,vypada podobne jako WInols(hodnoty) jen Ti ukazou co je to za mapu a kde se nachazi,nemusis nic hledat.Jako ve WinolSU
MAP3D-Italove-nemel jsem ho v ruce tak nevim.Dela to CMD
RACE2000-taky italove,ale stoji granat-nevim jaky je,celkem ho lidi chvali.
ty myslíš
Ty myslíš asi na výrobu,ale ja chci jenom na porovnání. kdýž stáhnu origi mapu tak jí porovnat s upravenou mapou,jestli jí tam mužu dát,asi se ptam blbě,ale mám chipování nově, tak nechci něco zničit, ty mapy jsou podle výrobních čísel, ale někde máš i číslo softu a to nevim co s tim.
Octavie 81kw AHF S764 egr+kat off, jednohmota/organika, přepínač pamětí, soft by Brouk
Re: ty myslíš
To je jedno na co to myslim,v jinym programu si to neprohlidnes.Muzu Te ubezpecit,ze to tak jednoduchy neni,je to fura hodin.Tak pro normlaniho cloveka to nema vyznam.ondratdi píše:Ty myslíš asi na výrobu,ale ja chci jenom na porovnání. kdýž stáhnu origi mapu tak jí porovnat s upravenou mapou,jestli jí tam mužu dát,asi se ptam blbě,ale mám chipování nově, tak nechci něco zničit, ty mapy jsou podle výrobních čísel, ale někde máš i číslo softu a to nevim co s tim.
Cislo jednotky zacina 0281 xxx xxx bosch
Cislo softu zacina 1037 xxx xxx tak si prohlidni soft a dej vyhledat