Galaxy Tdi 85 kw PD 2003, mohl by to být dvojhmoťák ?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Galaxy Tdi 85 kw PD 2003, mohl by to být dvojhmoťák ?
Vibrace motoru , jen při akceleraci která se přenáší na celou karoserii. Při volnoběhu a nebo jízdě z kopce motor v klidu jen vždy při rychlejší akcerleraci vibruje. Povolím plynový pedál i při zařayené rychlosti se auto uklidní.
Naposledy upravil(a) galaxicko dne 14 čer 2011, 16:42, celkem upraveno 5 x.
oddělat poloosy, prohlídni a přehoď ty obaly vnitřních kloubů mezi sebou.
pokud už to někdo neudělal, tak by to mělo pomoct
pokud už to někdo neudělal, tak by to mělo pomoct

Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

ano, ale stejně mi to hlava nebere, když praskla ta manžeta , vyměnil jsem manžetu dal jsem tam vazelinu , byla řidší ale dal jsem ji tam asi málo, když jsem dnes rozebral kloub byl masný ale cinkal v tom uložení , natlačil jsem tužší vazelínu a trošku víc asi než je zdrávo a chvění se ztratilo, do budoucna vím který kloub blbne jestli se to znova projeví a budu vědět který vyměnit.přijde mi to jako blbůstka 

no ja mam tiez podobny problem na mojom passate ale mne to zacina pri 1800otc.a 1850oct.to prestava a to vsetko na trojke pri viac pridanom plyne ked mierne pridavam plyn tak to nespravi na volnobeh ide motor pekne bez trasenia,ze by tiez ta poloos?nevies poradit?
VW-passat 2002 1.9TDI-pd avf 4motion HIGHLINE