Kia Sorento 2,5CRDI

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Marek67
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Kia Sorento 2,5CRDI

Příspěvek od Marek67 »

Zdravím nevíte někdo jaký má význam chyba P1188 na tomto motoru
Peete
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Peete »

problem s palivem, vymen pal. filtr, melo by to pomoct, pokud ne, vycistit celou soustavu vcetne nadrze. Docela casto se opakujici zavada
Nissan Primera SW 1,9 DCi
Marek67
Přispěvovatel

Příspěvek od Marek67 »

Peete píše:problem s palivem, vymen pal. filtr, melo by to pomoct, pokud ne, vycistit celou soustavu vcetne nadrze. Docela casto se opakujici zavada
Dík moc zkusím uvidím nebyl jsem si jistej jestli je problém s tlakem paliva nebo třeba ve snímači otáček závada se projevuje jen někdy a při akceleraci motor chcípne a za chvíly jde potom nastartovat u mě se problém neprojevil takže sem se moh jen domnívat
drtikol81
Nováček

Příspěvek od drtikol81 »

Tento problém jsem měl se SORENTEM nedávno taky a měl jsem přidřený dva vstřikovače. Nechal jsem je zrepasovat a je to v pohodě. Příznaky před opravou - při akceleraci zdechl motor a po zhruba dvaceti vteřinách šel znova nastartovat.
origoš
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od origoš »

S tímhle autem to asi nebude jednoduché. Neragovalo na plyn a ukládalo plynový pedál. Kamarád ten pedál vyměnil za nový, chvíli to jelo normálně a potom zase přestalo reagovat. Ukládá opět druhou sekci pedálu a nejde smazat.
Benzín patří do letlampy a taky do resistinu

www.mosaznevyrobky.cz
Marek67
Přispěvovatel

Příspěvek od Marek67 »

Vyčistil jsem koš v nádrži profoukal vzduchem a vyměnil jsem paliváč majitel zatím jezdí ale jistotu že je závada odstraněna nemám a to jsem řek i majitelovy takže čas ukáže jinak co se týče tohoto auta kvalita zpracování interiíér exteriér no hrůza na silnici se vlní jako prase hnus zlatý vw koncern
jonyr
Sběrač informací

Příspěvek od jonyr »

Marku jsi rozmazlený :D
Odpovědět

Zpět na „Kia“