Zdravím všechny,
chci se zeptat jestli někdo nemáte zkušenosti s tímto motorem.
Když jedu a přidám rychle plyn, tak motor začne cukat a pak se chytne okolo 3000ot a pak zas začne cukat. Teď to začiná dělat i od 2000ot.
Hodil jsem to na Bosche a 0 chyb. Mám podezření na váhu. Ve skutečných hodnotách sekce aktualní hodnota nasávaného vzduchu to nějak nehraje. Při normalní jízde okolo těch 2000ot je hodnota okolo 400mg/z ale pri zrychlování nebo při prudkém sešlápnutí plynu je hodnota okolo 600mg/z a pak se zvýší na okolo 800mr/z,ale pozadovaná hodnota v té chvíli je 850mg/z.
Co vy na to? Kolik má vubec dávat max. váha. Slyšel jsem,že dává až 1000mg/z
VW Passat 1.9TDI PD 96kW
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: VW Passat 1.9TDI PD 96kW
rada píše:Zdravím všechny,
chci se zeptat jestli někdo nemáte zkušenosti s tímto motorem.
Když jedu a přidám rychle plyn, tak motor začne cukat a pak se chytne okolo 3000ot a pak zas začne cukat. Teď to začiná dělat i od 2000ot.
Hodil jsem to na Bosche a 0 chyb. Mám podezření na váhu. Ve skutečných hodnotách sekce aktualní hodnota nasávaného vzduchu to nějak nehraje. Při normalní jízde okolo těch 2000ot je hodnota okolo 400mg/z ale pri zrychlování nebo při prudkém sešlápnutí plynu je hodnota okolo 600mg/z a pak se zvýší na okolo 800mr/z,ale pozadovaná hodnota v té chvíli je 850mg/z.
Co vy na to? Kolik má vubec dávat max. váha. Slyšel jsem,že dává až 1000mg/z
Mal som taky isty problem,robil to ten zvezok kablov co ide ku triskam,stacilo tie konektory(samice) stlacit kliestami aby nemali na tych samcoch volu.
Re: VW Passat 1.9TDI PD 96kW
no mrknu na to, ale myslím si,že to bude v poho,dik