Audi Q
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Audi Q
Dobrý den,
mám problém na AUDI Q7, se neustále vybíjí baterie. Zákazník přijel s tím, že nechal rozsvícená světla a baterie se vybila poté nastartoval auto přes jiné auto po kabelech. Baterie byla na testeru vadná namontoval jsem do vozu novou baterii a pořád se vybijí. Někdy Tři dny drží bez problém pak se zas vybije během chvíle. Nejvíce se vybijí přes noc. Nevíte někdo co s tim?
mám problém na AUDI Q7, se neustále vybíjí baterie. Zákazník přijel s tím, že nechal rozsvícená světla a baterie se vybila poté nastartoval auto přes jiné auto po kabelech. Baterie byla na testeru vadná namontoval jsem do vozu novou baterii a pořád se vybijí. Někdy Tři dny drží bez problém pak se zas vybije během chvíle. Nejvíce se vybijí přes noc. Nevíte někdo co s tim?
Re: Audi Q
- pozri ci nesvetia niekde nejake svetielka, kufor, dvere, odkladacie policky..jeansx píše:Dobrý den,
moze byt pokazeny snimac zatvorenia a ona moze svietit
- vybijanie nezavisi od nakodovania baterie v aute, zavisi iba od toho kolko prudu sa z nej berie, nemas to ako zmerat?
- radio, dvd prehravac kdesi v kufri...
- nema auto sms hlasic s GSM? mozno odpadla antena od modulu a on potom vali plnym vykonom....
Octavia 1 Elegance rv2003 ASZ TDI PD 96kW M6 96500km
Kupena v maji 2003
/contitech rozv pri 90500 po 11 rokoch/
spotreba tempomat 140 plne auto 5.6 displej=realita
dlhodoba spotreba 5.1
spotreba pri 80 4.2L/100km
Kupena v maji 2003
dlhodoba spotreba 5.1
Baterka nakodovat jako funce u toho modelu neni dělal jsem to podle všech možných návodů, ale VAG mi napsal, že kodování nepodporuje tato řídící jednotka. Zjistil jsem, že pokud je otevřený kufr, auto se nevybije. V jeden moment je tam odběr cca 15A. Nechal jsem otevřený kufr přes noc a auto se nevybilo.
no vidis, uz si na to dosiel, uz len zistit co to jejeansx píše:Baterka nakodovat jako funce u toho modelu neni dělal jsem to podle všech možných návodů, ale VAG mi napsal, že kodování nepodporuje tato řídící jednotka. Zjistil jsem, že pokud je otevřený kufr, auto se nevybije. V jeden moment je tam odběr cca 15A. Nechal jsem otevřený kufr přes noc a auto se nevybilo.
nema to nahodou motorcek v zamku? co ak koncovy kontakt nehra a stale do neho vali prud.....
ked otvoris kufor uz prud nejde lebo je otvoreny
Octavia 1 Elegance rv2003 ASZ TDI PD 96kW M6 96500km
Kupena v maji 2003
dlhodoba spotreba 5.1
Kupena v maji 2003
dlhodoba spotreba 5.1
Re: Audi Q
[quote="jeansx"]Dobrý den,
mám problém na AUDI Q7, se neustále vybíjí baterie. Zákazník přijel s tím, že nechal rozsvícená světla a baterie se vybila poté nastartoval auto přes jiné auto po kabelech. Baterie byla na testeru vadná namontoval jsem do vozu novou baterii a pořád se vybijí. Někdy Tři dny drží bez problém pak se zas vybije během chvíle. Nejvíce se vybijí přes noc. Nevíte někdo co s tim?[/quote
dobry den..mám podobný problém, niekdey mi nevybije batériu v aute za celý týždeň a niekedy za pár hodín. batéria je nová, alternátor repasovaný.neviete mi poradiť, čo s tým môže byť?
ďakujem
mám problém na AUDI Q7, se neustále vybíjí baterie. Zákazník přijel s tím, že nechal rozsvícená světla a baterie se vybila poté nastartoval auto přes jiné auto po kabelech. Baterie byla na testeru vadná namontoval jsem do vozu novou baterii a pořád se vybijí. Někdy Tři dny drží bez problém pak se zas vybije během chvíle. Nejvíce se vybijí přes noc. Nevíte někdo co s tim?[/quote
dobry den..mám podobný problém, niekdey mi nevybije batériu v aute za celý týždeň a niekedy za pár hodín. batéria je nová, alternátor repasovaný.neviete mi poradiť, čo s tým môže byť?
ďakujem