Pomoc s maxidotem
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Pomoc s maxidotem
Zdravím potřeboval bych poradit s budíkama mam maxidot v touranu a nejde mi tam menu zjisti jsem přes vag že mam HW 4312 a kamarad v Golfu V ma budíky s maxidotem a ma HW 2216. Da se to nějak změnit nebo musím shánět jiné budíky.
Toto isté sa rieši aj na VW fore s passatom 3C. Ked bol bez pal.pc a namontoval sa maxik tak nejde sputiť menu. Zatial nikto na to neprišiel prečo to tak je a ktorá jednotka to má nastarosti. Niekomu sa menu objavý, niekomu po nejakom čase a niekomu nikdy.
Viem že sa skúšali aj rozne podvolantovky, ale v tom to neni.
Tornado zas tvrdil, že pokial bol v aute maxik ovladany MF volantom tak pačkami sa spustit nedá.
Ale čo konkretne má nastarosti spustenie menu na maxiku ešte nikto zatial nerozluskol.
Viem že sa skúšali aj rozne podvolantovky, ale v tom to neni.
Tornado zas tvrdil, že pokial bol v aute maxik ovladany MF volantom tak pačkami sa spustit nedá.
Ale čo konkretne má nastarosti spustenie menu na maxiku ešte nikto zatial nerozluskol.

hm s tym ovladanim nie som si isty, ja mam v aute g5 dorabany maxidot a ide ovladat aj mfl volantom aj packou na stierace.....komplet....inak mam dojem ze niektore funkcie sa objavili az po vymene BSG jednotky za 30 byte HIGH....a ukazuje sa tam kompletne audio, navi, telefon, nastavenia, osvetlenie, cas, atd.....